Raičević: Imam dokaze o mafijaškom djelovanju Prve banke i Centralne banke!

7

Oštećeni u postupku Zoran Raičević podnio je krivične prijave protiv Prve Banke, Centralne Banke Crne Gore i DOO Hete. Raičević tvrdi da ima dokaze da se radi o kriminalnoj organizaciji na čelu sa bivšim direktorom  Hipo Alpe Adria Banke i sadašnjim direktorom Prve Banke Tarikom Telačevićem. Kako tvrdi oštećeni oni su falsifikovali račune, neovlašćeno vršili uplate-isplate, zloupotrebljavali lične podatke klijenata kao i odobravali više milionske kredite bez kolaterala.

Takođe, Raičević posjeduje dokaze da su optuženi preko svojih pravnih zastupnika podmetali dokaze u predmetima i tako su  u Osnovnom potom u Višem sudu u Podgorici presuđivali na štetu klijenata a u korist DOO Hete.

Oštećeni, ako Tužilaštvo ne pokrene postupak, dokaze će proslijediti Vladi Crne Gore, ministru pravde, medjima kao i ambasadama čiji su fondovi oštećeni.

 

7 Comments
 1. MIKI komentariše

  Ta banka je iskljucivo sluzila za pranje krvacvog novca, zaradjenog na svercu kokaina.Nista cudno za truli montenegro.

  32
  7
 2. Tolosi komentariše

  Pa zar i nije puno ime “Prva mafijaska banka”. Bar tako je krste u svakodnevnom govoru.

  18
  3
 3. Mne4ever komentariše

  Zakon jednak za sve, drzava svih nas! Svi koji su krivi moraju da plate.To je zadatak nove Vlade.

 4. Kontra revolucija komentariše

  Imaš gangster i bankster !.
  Ko je gori !.

  8
  1
 5. PRAVEDNIK komentariše

  sto trazis vise krivokapicu a posebno abazovicu i koncern vijesti u saglasnosti ambasada. treba li jos koji dokaz . djew ti je tuzilatvo abazovicu uzurpatoru vlade i ucjenbjivacu i tebe krivokapicu pazi se od crvene linije i ti bleferu becicu . ocemo pravdu krivokapicu a ne da slusas drugu familiju i pozitivnu sa abazovicem na celu. ti rece mandataru da ces biti u sluzbi naroda ali niko od vas trojice nije to jos dokaza , naprotiv ovim neusvajanjem tuzilackih zakona vi idete direktno na ruku mafioje a protiv sopstvenog naroda . dosta je bilo abazovicu . pod hitno sazovi sjednicu i usvoji zakone o sdt i izaberite voja lakovica za direktora policije jer drugoga sigurno necete niti cemo vam dpozvoliti da birate milove i veljoviceve kadrove nikakvi brdjovicu , radonjici ,klikovci samo vojo lakovic . dzabe cete pisati nove konkurse . izigrali ste volju naroda profesore ignorisi abazovica i koncern vijesti drugu lopovsku familiju . ocemo hapsenja ,procesuiranja ,sudjenja i zatvor , a sto biste vi drugo abazovicu .

  15
  6
 6. Stefanos komentariše

  Ta banka je samo sluzila rezimu Djukanovica, za pranje para od sverca. Zatvorili banku i Mila sto je prije moguce !

  11
  6
 7. Darko komentariše

  Kakvi dijaboli ovdje godtuju !!!!nikakve veze ovo sto pisete sem
  Mrznja . A doticni gospodin je uzeo kredit i zajebo se i sad mu kriv neko drugi !!!!
  Ajde palite budale

  6
  10
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.