Radunović: Spomenik Mirku Petroviću izmjestiti sa kučke zemlje u Podgorici

0

Koalicija DF-SNP ,,Sve za moj grad” kampanju za lokalne izbore nastavila je u Kučima. Predstavnici koalicije obišli su mještane Meduna i Ubala. U ime Kuča, nosioca liste ,,Sve za moj grad”, Slavena Radunovića, pozdravili su književnici Perivoje Popović i Milisav Popović, koji su tom prilikom poručili -,,neka oživi kula Radunova, neka Radun bude gradonačelnik, neka Podgorica bude mlada Ljubica”.
Dobrodošlica u gradu Medunu
Potpredsjednik SNP Dragan Ivanović je podsjetio da je nosilac liste ,,Sve za moj grad!” Lješnjanin, i da ga mi Kuči moramo maksimalno podržati.
,,Mi, Kuči, imamo veliki zadatak i obavezu da zajedno sa svim patriotskim snagama koje su u DF-u i SNP-u 27. maja kažemo dosta ovoj vlasti”, poručio je Ivanović.
Nosilac liste ,,Sve za moj grad!” Slaven Radunović se zahvalio Kučima na dočeku i gostoprimstvu i istakao da je ,,najvažnije, i vama i meni, da Podgoricu vratimo nama”.
“Nama, Kučima i Lješnjanima, kojima su je oteli, nama koji smo krvarili za nju, kao i za čitavu Crnu Goru. Ja obećavam da ćemo, kao što se i očekuje od jedne narodne koalicije, prvo da pomognemo našem narodu. Istoga momenta!”, poručio je Radunović.
On je kazao da ga ne interesuje da pravimo “metropolu” za fotografije, da bi neko slao poruke regionu kako smo mi neki lideri.
“Ne, prvo ćemo svom narodu da učinimo život boljim i kvalitetnijim, da ljudima obezbijedimo puteve, vodosnabdijevanje, da mogu normalno da funkcionišu. Dakle, nudimo ono što je realno, a ne šarene laže i neke projekte koji su najobičnije maštarije i magla”, kazao je Radunović.
On je dao riječ da će on lično i ljudi sa liste “Sve za moj grad!”, u dogovoru sa kolegama iz drugih stranaka, u kojima se takođe nalaze Kuči, učiniti sve što je u njihovoj moći da se spomenik vojvodi Mirku Petroviću iseli sa podgoričkog trga i preseli tamo gdje mu je mjesto.
“Može na Cetinje, može na Grahovac, ima dosta mjesta gdje on pripada, ali ima samo jedno gdje ne pripada – na kučkoj zemlji u Podgorici”, poručio je Radunović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.