Radunović odgovorio na ucjene GST-a: Ko se dogovara s Katnićem, ovako prolazi!

7

Šef poslaničkog kluba DF-a Slaven Radunović poručio je da današnja ucjenjivačka izjava Milivoja Kantića dokaz da s njim i njemu sličnim nema dogovora i pregovora.

“Prvenstveni dogovor parlamentarne većine da se po hitnom postupku donesu “tužilački zakoni” bio je potez koji je uslijedio nakon ozbiljne analize situacije u državi. Naime, potpisnici su bili svjesni svih rizika, ali i činjenice da sa Milivojem Katnićem i njegovim saučesnicima iz organizovane kriminalne grupe u tužilaštvu nema pregovora i da je njihova smjena kao i izbor novog Tužilačkog savjeta preduslov svih aktivnosti u zavođenju vladavine prava u Crnoj Gori.”, rekao je Radunović.

On je dodao da je parlamentarna većina popustila pod pritiskom, prije unutrašnjim nego spoljnim i da su doveli sebe u situaciju da budu besprizorno ucjenjivani od strane čovjeka koji je sa svojom ekipom okupirao jednu od najvažnijih crnogorskih institucija.

“Dok se ti ljudi ne smijene ne možemo smatrati da je u Crnoj Gori stvarno promijenjena vlast i da postoje uslovi za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije. Da smo svi ostali čvrsti u odluci da se hitno smijeni Katnić, to bi međunarodna zajednica vrlo brzo prihvatila kao realnost a rezultati koje bi postigli u skorijoj budućnosti bi ih uvjerili da smo bili u pravu. Ovako, ostaje mi samo da još jednom pozovem poslanike Skupštine Crne Gore koji su povukli svoje potpise za održavanje sjednice da što prije izglasamo ove tužilačke zakone, kako ne bismo dozvolili Katniću i sličnima da ucjenjuju i da se sprdaju sa državom.”, izričit je Radunović i dodaje:

“Činjenica da Katnić insistira da Lazović i Radonjić ne budu smijenjeni, najbolje govori o njima kao potencijalnim kandidatima za visoke pozicije u policiji.”, zaključio je Radunović u izjavi za naš portal.

 

7 Comments
 1. Sotonjara! komentariše

  Budalo muči, zastiđe!

  2
  11
 2. Bato komentariše

  Ovaj Katanić je izmislio da je bitak.
  Ćerajte ovog “Gospodina”….ODMAH

  7
  1
 3. Ksilofon komentariše

  Izdajnici prve demokratske vlade u CG.

  Ni obecanje da cete je podrzavati 200 dana ne mozete da ispunite, a ne neke borbe da vodite.

  Prodali ste se Vucicu pa sad za njega hocete zajedno sa DPS da glasate u skupstini i oborite vladu.

 4. Nevena komentariše

  Bez njihovih smjena nema prave promjene vlasti! Bravo, Slavene!

  5
  1
 5. MIKI komentariše

  Moj dobri Radunovicu, tebi hvala sto se boris za istinu i pravdu, ali , kao svi mi, i ti si svjestan daje crnogorsko drustvo toliko bolesno i devijantno, da ne prepoznaje prave ljudske vrijednosti.Pocelo je sa titoizmom, pa nastavi sa Milovim lopovskim rezimom.Nema povratka na prave vrijednosti, dok se svi ne vratimo nasoj tradiciji, nasoj Svetoj Srpskoj crkvi,Ideologije su prolazne, ali Srpstvo JE VJECNO.

 6. Milica komentariše

  Nema dogovora sa Katnicem, sve smijeniti ako mislimo da dodje do promjena i boljitka!

 7. E viva komentariše

  Ako ga smjene,na njegovo mjesto odmah staviti ovu Braticku,ona je ekspert za sve i svasta

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.