Radunović: Obratili smo se vladama gdje ima naših iseljenika, svi će krivično odgovarati ako dođu na glasanje!

2

Funkcioner Demokratskog fronta, članice koalicije “Za budućnost” Slaven Radunović rekao je “Vijestima” i da su se obratili vladama i lokalnim vlastima u državama gdje ima najviše crnogorskih iseljenika.

“Sva prava koja proizilaze iz prebivališta u tim zemljama mogu da budu ugrožena glasanjem u Crnoj Gori gdje se koristi pravo iz prebivališta, jer ne možete da imate prebivalište u dvije države u jednom momentu, osim, naravno, u Đukanovićevoj Crnoj Gori”, rekao je Radunović, objašnjavajući kako su onemogućili dio DPS podrške iz inostranstva.

On je dodao da nije bilo intervencije Interpola već su samo koristili pomoć kolega iz evropskog parlamenta koji su ih uputili kako najkraćim putem da dođu do odgovornih osoba u tim državama.

“Ne znamo tačan broj onih koji neće moći da glasaju, jer vlasti iz tih država nisu imale ideju kako da obavijeste naše državljane o njihovim pravima i obavezama, eventualnom riziku. Oni su to uradili samo za neki broj tih ljudi, koje je bilo najlakše identifikovati. Da li će oni ipak glasati ili ne o tome ćemo ih obavijestiti nakon izbora. Tek tada bi oni mogli da dođu pod udar vlasti u državama u kojima žive”, kazao je Radunović.

2 Comments
 1. Traktorist komentariše

  Auuuuu pm, veliš ti tako, strane vlade ima da rade za vas
  Pa jbte šta smo mi kreteni
  Zadjeni si tu laž u prkno
  Mogi da glasaju ako hoće

  1. vaso komentariše

   Traktorce Auuuu al ce da vas k…..o cijeli svjet je protiv diktatora i njegove bande.Spremi se poslije izbora za koze ponovo debilu nijesi ni svjestan kakio cemo vas cjerati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.