Radunović: Nijesu problem Milovi milionski satovi, već Krstionica!

1

Poslanik Demokratskog fronta, Slaven Radunović, na svom Fejsbuk profilu objavio je veoma zanimljiv komentar, vezano za cijenu satova koje preferira Milo Đukanović.

Zapažanja Radunovića prenosimo integralno:

„Nakon što je Duško Knežević, dugogodišnji prijatelj, poslovni partner i sponzor Mila Đukanovića, objavio da predsjednik DPS-a posjeduje u svojoj kolekciji časovnika i čuveni Patek Philippe Sky Moon Tourbillon, pretražio sam internet kako bih otkrio njegovu sadašnju tržišnu cijenu.

Nudi ih se trenutno petnaestak, a cijena novih, nenošenih modela, je oko 2.500.000 dolara. Samo jedan, polovni, nudi se za 1.350.000 dolara, dok su svi ostali, čak i korišćeni, skuplji od 2.000.000 dolara.

To je samo jedan časovnik u njegovoj kolekciji. Njegova kolekcija časovnika je samo jedan segment njegovog bogatstva. Njegovo bogatstvo je samo dio bogatstva njegove porodice, koju čine još brat i sestra. Njegova plata godinama varira od 1500 – 2000 evra. Nikad nije prijavo ni ovaj, ni slične satove kao poklon.

Interesuje li vas još nešto o krstionici od 11 m2 na manastirskoj ponti?

Ovaj status sigurno neće prenijeti ni Pobjeda, ni RTCG, ni Dnevne novine. Ah, da… ni CdM, ni Portal Analitika“.

Izvor: Fejsbuk – Slaven Radunović

1 Comment
  1. Traktorist komentariše

    Koliko su popovi spc oteli CG i CRNOGORSKOJ CRKVI, miljrde miljarde, jbte sat da te jbo manita, on o satu a ovi bradati lopovi spc bi ukrali i boga

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.