Radunović: Narod u Baru natjerao Vladu na povlačenje

0

Povlačenje Markovića u slučaju gradnje vrtića u Baru, pokazuje da su protesti najbolji način da narod kroz njih dovede ne samo do poništenja pojedinih odluka Vlade, poput ove zbog koje su stradali barski čempresi, već i da protestima dovede do ostavke Markovića i pada Vlade i svih djelova korumpiranog režima, kako bi se krenulo u stvaranje uslova za fer i slobodne izbore, saopštio je Slaven Radunović, poslanik Nove i DF-a.

“Nakon 2015. godine, sada smo opet na putu da čuveni DPS dvojac Đukanović-Marković koji je odgovoran za većinu nepočinstava u Crnoj Gori u proteklih tri decenije protestima građana u paketu počistimo sa političke scene. Za proteste koje je organizovao DF 2015. godine, mnogi su nalazili na stotine razloga da na njih ne izađu i da ih ne podrže. DF danas može naći hiljadu raloga da ne prisustvuje protestima, ali je nama dovoljan samo jedan da prisustvujemo – pad režima kroz ostavke Mila Đukanovića i Duška Markovića, navodi se u saopštenju.

Markovićeva slabost i popuštanje jasno ukazuje na činjenicu da režimski brod tone i da premijer Marković pokušava da kupi kartu za neki drugi brod.

“Đukanović i Marković su vezani pupčanom vrpcom pljačkanja zemlje i njenih građana i neophodno je da u cilju dobijanja fer i slobodnih izbora oni više ne obavljaju funkcije na kojima su sada. Koristim ovu priliku da čestitamo Baranima na istrajnosti i uspjehu njihovih protesta koji su bili prava pokazna vježba kako natjerati Vladu da se povuče. Odlučna borba Barana je sjajan podstrek građanskim protestima u Podgorici da svi zajedno istrajemo u njima do pada Vlade i ostavke Đukanovića, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.