Radunović: Najodaniji DPS i ANB kadrovi izazvali nerede

0

Poslanik Demokratskog fronta i potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović kazao je da je saopštenje „Varvara“, koji su apelovali na sve članove i publiku, da ne ubacuju tvrde predmete u teren“ na četvrtom meču finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde, koji se igra u danas, izvanredno, te da dolazi u pravom trenutku.

„Po “sastavu” izgrednika sa prethodne utakmice, potpuno je jasno da je veći dio partera i prva 2-3 reda projektovano popunjeno najodanijim DPS i ANB kadrovima, sa jasno delegiranim zadatkom da naprave incident i porade na produbljivanju jaza“, napisao je Radunović na svom Fejsbuk nalogu.

Dodaje, da su se ovim postupkom pravi navijači jasno distancirali od nesportskih ciljeva koji su u pozadini incidenata.

Podsjećamo, najvaterniji navijači Budućnosti – „Varvari“, istakli su, da nije viteški niti hrabro bacati iz mase upaljače i povrijediti nekog protivničkog igrača, a vrlo moguće i svog.

„Naša tribina nije dio toga, niti želi biti, niti smatra to činom kojim se treba ponositi. Grlo i dlanovi su jedino što treba koristiti kako bi pogurali svoje, a sabotirali protivničke igrače“, navode „Varvari“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.