Radulović: Ne gubimo bitku sa koronom

2

Zdravstveni sistem ne gubi bitku sa koronavirusom, u Kliničkom centru (KC) ima dovoljno respiratora, postelja i medicinskog kadra koji brine o pacijentima.

To je, u intervjuu za “Vijesti“, kazala direktorica KC Ljiljana Radulović.

Ona ističe da je Ministarstvo zdravlja za ovu godinu odobrilo 39 specijalizacija i 37 užih specijalizacija, kao i zaposlenje deset doktora, a za neka bolja vremena najavljuje nabavku PET skenera i gradnju Klinike za dječju psihijatriju.

Radulović kaže da je interesovanje zdravstvenih radnika te ustanove za vakcinaciju ogromno i da se do prošlog petka prijavilo više od 1.000 zaposlenih.

Tvrdi da nije rijetkost da vidi ljekare koji plaču jer su izgubili pacijenta.

Izvori: Vijesti

2 Comments
 1. Ivi komentariše

  Dan žalosti na Cetinju. Umro mladi doktor. Kako ste vas dvije uspešne to je strašno. Izćeraće vas narod sa motkama, pa i da vas Brdjanin čuva. Koji Smrad, neverovatno, umro doktor od 33 godine.

  4
  7
 2. Crni Guja komentariše

  Samo znas da trolujes koga ce narod motkama da cera? Zena je za 3 mjeseca uradila dosta, smijenila neke kadrove, ceslja papire, a vakcine mrdnula s mrtve tacke. Vise nema bolesti u CG osim korone izgleda a Bojovicka da nastavi sa smjenama samo i bice dobro. Saucesce svima koji su izgubili nekog zbog korona virusa ali kriviti zenu koja je toliko mjeseci bila na prvoj liniji borbe za svaku smrt mogu samo bolesnici. Docekalo je 30 godina nebrige a vi bi za 3
  mjeseca da imamo uslove kao u Svajcarskoj.
  Moze da su ovi manje sklapali.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.