Radović nakon saslušanja: SDT treba da se bavi ozbiljnim krivičnim djelima, a ne koliko je ko imao replika

0

Predsjednik SO Budva Krsto Radović saslušan je danas po nalogu SDT-a od strane specijalnog policijskog tima, čime je nastavljen pritisak DPS režima na Demokrate.

Radović je nakon saslušanja saopštio da je skandalozno da SDT koji treba da se bavi ozbiljnim krivičnim djelima kao što su korupcija, a između ostalog i politička korupcija, istražuje procesne radnje vođenja jednog lokalnog parlamenta.

„Pored toliko nerasvijetljenih afera u Budvi, SDT se bavi procesnim radnjama lokalnog parlamenta i time koliko je ko od odbornika imao replika i koliko je to vremena trajalo“ – dodao je Radović i istakao da ovakvo ponašanje SDT-a je nevjerovatno isto onoliko koliko je nevjerovatno to da Upravna inspekcija imenuje predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine opštine Budva, konstatujući da je u ovakvoj državi koja je preplavljena kriminalom i korupcijom sve moguće.

„Što se tiče krivičnih prijava svakom razumnom čovjeku izgledaju kao obične logičke karikature, jer apsolutno tu nema nikakvih elemenata krivičnog djela. U pitanju su partijske krivične prijave sa elementima organizovanosti, a sa ciljem vršenja pritiska na pravosudne organe. Radi se o isključivom pritisku ne samo prema meni, već i prema gospodinu Lješeviću, Đuranoviću i svima onima koji nemaju člansku kartu DPS-a i ne pripadaju organizovanoj kriminalnoj grupi“ – naveo je Radović.

On je na kraju poručio da pritiscima neće podleći i da se borba nastavlja.

„Neće voditi Budvu oni koji su krali u prethodnom periodu. Milo Đukanović i njegov režim su navilki na pljačke, ali Budvu im dati nećemo, Crnu Goru im dati nećemo, pljačke više nema“ – zaključio je Radović

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.