Radović izabrao 15 igrača za završni krug kvalifikacija za Evrobasket

0

Selektor muške košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović izabrao je 15 košarkaša za završni prozor u kvalifikacijama za Eurobasket koji će se održati u Podgorici. U sklopu  posljednjeg “balona”, Crna Gora će igrati protiv Francuske 20. februara i dva dana kasnije protiv Njemačke.

Spisak reprezentativaca koji će se okupiti u nedjelju čine: Nikola Ivanović (Budućnost Voli), Džastin Kobs (Budućnost Voli), Igor Drobnjak (Studentski Centar), Petar Popović (Budućnost Voli), Nemanja Vranješ (Mornar), Fedor Žugić (Budućnost Voli), Suad Šehović (Budućnost Voli), Dino Radončić (San Sebastian Gipuzkoa), Andrija Slavković (Studentski Centar), Nemanja Đurišić (Movistar Estudiantes), Danilo Nikolić (Budućnost Voli), Marko Simonović (Mega), Milko Bjelica (Mornar), Zoran Nikolić (Budućnost Voli) i Vasilije Baćović (Studentski Centar).

Pred poslednju prozor kvalifikacija izabranici Boška Radovića imaju isti učinak kao Velika Britanija, ali i slabiji međusobni skor. Da bi se plasirali u narednu rundu, u posljednja dva kola moraju da imaju bolje rezultate od Britanaca, koji se takođe sastaju sa Njemačkom i Francuskom.

 

 

 

 

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.