Radniku KAP-a zabranjen ulazak u fabriku posle 15 godina: Obezbjeđenje ga fizički napalo, rješenje o otkazu nije dostavljeno (VIDEO, FOTO)

5

Radniku KAP-a Darku Vukoviću jutros je, posle 15 godina rada, zabranjen ulazak u kompaniju. U tome ga je priječilo obezbjeđenje, a jedan od zaštitara je fizički nasrnuo- zadavši mu udarac rukom.

Vuković je protiv radnika obezbjeđenja Ilije Žugića podnio prekršajnu prijavu MUP-u, čiji su ga inspektori priveli na informativni razgovor.

Kako je Vuković  kazao za BORBU, njemu je danas bez ikakvog obrazloženja i papira zabranjen ulazak na radno mjesto koje je pokrivao prethodnih 15 godine. On sumnja da ova odluka predstavlja ličnu odmazdu vlasnika Uniproma i upravnik KAP-a Veselin Pejović.

– Pretpostavljam da mi Veselin Pejović i Momčilo Radonjić zabranjuju ulazak i uskraćuju elementarno pravo na rad zbog moje slike na Instagramu- rekao je Vuković.

Za zaštitu svojih radničkih prava, Vuković se obratio stečajnom upravniku Veselinu Perišiću, predsjedniku Privrednog suda Blažu Jovaniću i inspekciji radabod kojih očekuje da mu omoguće nesmetan dolazak na posao i ispunjavanje radnih obaveza.

 

5 Comments
 1. Dekson komentariše

  Sram ih bilo. Ima li zakona da zaštiti prava radnika. Ovom čovjeku su jednostavno rekli ne možeš da uđeš na posao. Niti rešenja, niti papira, niti ništa. Samo usmeno naređenje. Kao da je najamnik u Afriku.

  16
  4
 2. Mirko komentariše

  Vjerovatno idu na soluciju da mu zabrane 3 dana da dođe na posao i onda uruče otkaz jer nije došao 3 dana na posao. Nadam se da će institucije reagovati i stati na kraj samovolji konduktera koji je igrom slučaja postao milioner.

  19
  4
 3. kuca komentariše

  Svaka nepismena budala u Cg mislu da je policajac.

  5
  4
 4. Ubljanin komentariše

  Darko brate nijesmo se za ovakav Montenegro borili, da vidimo kako ce sad uz tebe neko stat.

  6
  1
 5. Sotonjara! komentariše

  0vi neradnik nije obezbeđenje no snimatelj portala, zalutao u drugu firmu, sad će imati vremena za litijašenje

  3
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.