Rađenović: Stidite se, poharali ste državu, zato sada ćutite i dokažite nevinost pred sudovima

2

Nosilac liste “URA za sve građane Budve- Crno na bijelo”, Blažo Rađenović poručio je da mu je muka od lažnih patriota, sramotnih ambasadora koje građani plaćaju, tobožnjih analitičara i bivših i sadašnjih DPS-ovih poltrona.

“Malo im je što su muzli ovaj narod 30 godina i malo im je benefita i privilegija koje su dobijali ili bolje rečeno pljačkali u zamjenu za svoju pokornost i bezuslovnu vjernost gospodaru. Znam gospodo da vas najvise brine Zakon o porijeklu imovine koji je spreman da se izglasa. Ali vaše licemjerje i pohlepa više nisu imale granica zato bar sad ućutite, pokrijte se ušima i sad dokažite svoju nevinost pred nezavisnim i poštenim institucijama sistema koje će vas uskoro pozvati. Doveli ste našu Državu Crnu Goru u dužničko ropstvo, popljačkali većinu naših najvrijednijih resursa, posvađali i podijelili narod, niste uradili samo ono što niste stigli na štetu građana. Vaše mjesto je na smetlištu istorije, ne samo vašeg gospodara nego svih vas koji ste mu kesu čvrsto držali i dizali ruke za poharu Crne Gore! I opet vi o ugroženosti države, vi koji ste proganjali, tukli i postavljali barikade Slavku Peroviću i Liberalima, vi koji ste Državu stavili sebi u džep i koji je volite do zadnjeg centa, vi koji ste sahranili svu privredu, vi koji ste zabranili turizam, vi koji ste napravili najveće zlo, vi koji ste posjekli borove u Miločerskom parku i spremili se da prodate Sveti Stefan i vi koji ste poslijednji bastion Miloševićeve diktature. Stidite se!”, poručio je Rađenović.

2 Comments
  1. As komentariše

    TAKO JE BLAZO!Drzava im je sluzila kao bankomat.UNISTILI SU LSCG I LIKOVALI TI ISTI INTELEKTUALCI TADA.DJE SU BIL TADA DA KAZU SCUVAJTE LSCG.PA SU UNISTILI I SDP ISTI ONI .DA IH JE BILO BRIGA ZA DRZAVU JACALI BI JE I JACALI NJENU EKONOMIJU I RADILI NA NACIONALNOM POMIRENJU.BICE JOS IZBORA NIJE KRAJ SVIJETA .SVUDA SE MIJENJA VLAST.

    13
  2. Лаки komentariše

    Немају они ни срама ни стида.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.