Racije u Podgorici, sve žurke prekinute

0

Pripadnici policije sinoć su upali u više podgoričkih lokala poslije ponoći. Kako saznajemo sve je to rađeno u sklopu pojačanih kontrola. Racije su bile u lokalima Zeppelin, Ženska kafana, Grinič… Vršen je pretres gostiju, a sve žurke su prekinute.
“Službenici CB Podgorica su sa službenicima PJP izvršili pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i izvršili raciju u ugostiteljskim objektima: „Grenwech“, „Ona a ne neka druga“, „Cepelin“, „Buda Bar“, „Podgorička kafana“ i „Konoba Kokoti“. Prilikom racije u ugostiteljskom objektu „Ona a ne neka druga“ pronađena je jakna u kojoj se nalazio pištolj marke „Češka zbrojevka“ kalibra 7,65mm, za koju je D.D. (35) izjavio da je njegova”, navode iz policije.
Daljom kontrolom u navedenom objektu pronađena je odbačena pvc kesica sa heroinom, kao i jedna novčanica u kojoj se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain.
Prilikom izvođenja racije u ugostiteljskom objektu „Konoba Kokoti“ izvršen je pregled lica i prostorija lokala, tom prilikom policijski službenici su pronašli odbačenu pvc kesicu sa kokainom kao i izvjesnu količinu puščane municije kalibra 7,9mm.
— U sklopu pojačanih aktivnosti, izvršene su racije, u svim lokalima u centru grada. Sve žurke su prekinute, niko nije priveden. Policija će i u narednom periodu nastaviti sa pojačanim kontrolama i aktivnostima, rečeno nam je u policiji.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.