Racija u hotelu „Onogošt“ nakon objave snimka: Provjeravaju se liste gostiju, nema izdatih računa

23

Na društvenim mrežama se pojavio snimak da se u hotelu Onogošt u Nikšiću nalazi veliki broj gostiju iako su ugostiteljski objekti zatvoreni. Na snimku su navodno članovi Demokratske partije socijalista (DPS), među kojima i bivši predsjednik Opštine, Veselin Grbović.

Autor snimka Rajko Jevrić kazao je „Vijestima“ da je danas dobio poziv od suda zbog kršenja mjera jer mu se stavlja na teret da je u vremenu dok je bio dozvoljen rad ugostiteljskih objekata „prekoračio dozvoljeno radno vrijeme“.

„Pošao sam u sud, sudija je bila korektna i pitao sam kolika me kazna sleduje. Rekla je, pošto sam ranije bio kažnjavan, do godinu dana. To me iznerviralo jer izgleda da jedni moraju da poštuju mjere, a drugi ne. Pošao sam do hotela, znajući da tamo svakodnevno sjede i piju kafu. Ne smeta meni,neka piju kafu, ali mi smeta što mjere nijesu iste za sve“, kazao je Jevrić.

Tvrdi da je to bio jedini razlog zbog čega je napravio snimak koji kruži društvenim mrežama.

„Ušao sam, brzo snimio, jedan momak je tražio da ga ne snimam. Jedini razlog je bio taj što sam htio da pokažem koliko se mjere poštuju i da ne važe za sve“, kazao je Jevrić.

Trenutno je u hotelu Onogošt racija i provjerava se lista gostiju. Prisutni su i članovi Operativnog tima za praćenje izbora.

Kako je  rečeno, u evidenciji gostiju je upisano preko 20 imena osoba koje koriste dnevni boravak, ali ne postoje izdati fiksalni računi. Biće izuzete i snimci sa video kamera.

Pored hotela Onogošt, policija večeras provjerava i druge ugostiteljske objekte za koje im je rečeno da rade uprkos zabrani. U jednom od tih objekata zatekli su nekoliko osoba i, kako nam je rečeno, kod sebe nijesu imali dokumenta, tako da će biti privedeni kako bi od njih uzeli izjave.

23 Comments
 1. kuca komentariše

  I hoce govna da vrate radnu nedjelju!Pa ako ove lopate u vladi to dozvole onda ih sve treba protjerati.Uvesti i neradnu subotu jer ni opstine ni Vlada ni skupstina ne rade subotom.

  1. iz glave komentariše

   topla voda je izmišljena – kada će da kupuju oni što rmbaju 6 dana po 10-12 sati.
   Svi treba da rade po 40 sati nedeljno i da od toga žive normalno, a prekovremeni i noćni rad da se plaćaju dodatno i uvećano.

 2. Bole komentariše

  Zašto je nebi vratili ako ce biti duplo plaćena i radnici ce se dobrovoljno prijavljivati za rad nedeljom.
  Radnici su uskraćeni za slobodne dane jer su prije mogli da kombinuju kad im treba a ovako su sada limitirani na nedjelju.

  1. Igor komentariše

   Kako DPS nije sramota ?

  2. Milena34 komentariše

   Radnici prije nisu uopšte imali slobodan dan, ili bar većina nije. A da ne pominjem državne praznike, vjerske. Ne može mi nikakva dupla dnevnica zamjeniti nedelju provedenu sa porodicom. Isto tako Božić i Novu godinu provedene kod kuće. Promet uopšte nije opao zato što se ne radi nedeljom. Svako ko to kaže laže! Provjeriti rad tih firmi.

  3. kuca komentariše

   Teski je nekome ogranicenom objasniti da jedna konzervativna V.B ima neradni vikend i da zive ko ljudi, a mi stoka,stoka stoka u stoka.

 3. Pobjeda komentariše

  Mjere moraju da budu iste za sve, pogotovo u zatvorenom prostoru.

 4. Novak komentariše

  Gospodine Djukanovicu, poznajete li ove ljude ?

 5. mrki komentariše

  a gazda hotela predsjednik ugostitelja Cg…svi znaju da se tamo kafanči a kao daju ti ključ od sobe

 6. Boro komentariše

  Ja da sam vlast, sve bi ih testirao i ukoliko je i jedan pozitivan na Kovid lijepo svi u izolaciju 10 dana…

  1. Gabrijela komentariše

   Evo ko krši mjere, oni koji nikad nikog nijedu ispoštovali, a grad i zemlju oglodali. U zatvor sa njima, bre!

 7. Vuk Miljanic komentariše

  Jos uvijek ne vaze isto zakoni za sve ali posle 14 ce se primjenjivati zakon na sve isto, to ne sumnjam jer ne sumnjam da 14 marta pobjedjuje koalicija zabuducnostniksica

 8. Borac za pravdu komentariše

  Ajmo polako da se razbija DPS-ovski klan. Ne mogu oni da imaju prava mimo drugih.

 9. Kole komentariše

  Hapsi Jovoviće

 10. MatijaF komentariše

  Sad lijepo svi da odgovaraju za ovo. Prvi dižu buku kad treba drugima spočitavati što ne nose maske. Bagra. ..

 11. sanya261 komentariše

  Jovovici misle da je njihov grad, da su iznad zakona i drzave.

 12. Stefanos komentariše

  Za DPS ne vaze nikakva pravila, tu je jos divlji zapad.

 13. Stefanos komentariše

  Tu im je glavni stab za izbore u Niksicu

 14. Vujke komentariše

  Odmah da odgovaraju! Licemjeri jedni, a prvi galame kako se ne poštuju mjere i kako zdravstvo ne funkcioniše!

 15. Kosta komentariše

  Moramo 14. marta da kao narod i građani Nikšića kažemo NE ovoj bahatosti! Stop privilegovanima! Stop kriminalcima! Stop plaćenicima! Za budućnost Nikšića!

 16. Bokelj komentariše

  Ako je ovo tačno da se dešava u hotelu Onogošt da li je za ovo kriv DPS ili Vlada CG. Naravno Vlada. Ovo pokazuje da su Predsjednik i Potpredsjednik Vlade samo naduvani baloni vazduha bez sadržaja. Treba uskratiti podršku ovoj prevarantskoj Vladi dok ne potroši svih 750 miliona evra i da se raspišu novi izbori.

 17. Niksicanin komentariše

  Znaju DPS licemjeri da kritikuju premijera i ministre za nepoštovanje mjera , a o njihovim orgijanjima po ulicama i večerašnjem banketu tj KORONA partiju šute. Nije narod glup, vidi narod sve GOTOVI STE GOSPODO

 18. Djole30 komentariše

  Bezobrazluk na maksimumu! Ali neka, neće još dugo tako moći

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.