Racija na Cetinju: Kokain u “Krigli”

0

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su uz podršku službenika Posebne jedinice policije Centra bezbjednosti Podgorica izvršili raciju u ugostiteljskim objektima „Akapulko” u ulici Njegoševoj i „Krigla” na Bulevaru crnogorskih junaka.
Naime, službenici OB Cetinje su uz podršku PJP CB Podgorica, 29.12.2017. godine, u ugostiteljskom objektu „Krigla” prilikom pregleda lica V.K. (40) pronašli zamotuljak u PVC kesi sa sadržajem praškaste materije bijele boje, za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Pronađena materija će biti upućena u Forenzički centara radi vještačenja. V.K. je priveden i o događaju je obaviješten nadležni državni tužilca.
Nadalje, službenici OB Cetinje su, izvršili pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji opštine Cetinje, kojom prilikom je kontrolisano osam bezbjednosno interesantnih lica.
U sklopu ovih aktivnosti službenici OB Cetinje su oduzeli četiri putnička motorna vozila od bezbjednosno interesantnih lica, i to: putničko motorno vozilo marke „BMW X3” cetinjskih registarskih oznaka od P.Ž. (30) iz Cetinja, pmv marke „Fiat 500” podgoričkih registarskih oznaka od T.J. (39) iz Cetinja, PMV marke „Suzuki Swift” barskih registarskih oznaka od M.V. (29) iz Cetinja i putničko motorno vozilo marke „Renault Megan”bjelopoljskih registarskih oznaka od S.L. (22) iz Cetinja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.