PzP neće podržati Vukšića za direktora ANB-a

0

Pokret za promjene neće podržati  Dejana Vukšića za direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, saopšteno je iz ove stranke.

“Vukšić je izbjegao da odgovori na pitanja o njegovim vezama sa narkoklanom, PzP nece glasati za njegov izbor u Skupstini. Na današnjem saslušanju V.D. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, na Odboru za bezbjednost i odbranu koja je bila zatvorena za javnost,  Vukšić je izbjegao da odgovori na sledeća pitanja koja mu je postavio član Odbora ispred Pokreta za promjene: Sa kojim pripadnicima kavačkog klana je Vukšić imao kontakt i kakav je to kontakt bio?  Da li je njegova kancelarija 2016. godine zastupala Tamaru Zvicer, suprugu Radoja Zvicera? Da li je saradnik iz njegove kancelarije advokat Damir Rebronja bio angažovan prilikom pretresa stana Zvicera u Kotoru? Da li poznaje istaknutog međunarodnog krijumčara kokaina Stanka Radulovića iz Kotora i u kakvim je odnosima sa njim? Da li je siguran da sa Dakom Davidovićem nije imao bez jedan susret kako je to jacno objavio?”, navode iz PzP-a.

Kako ističu iz ove parttije, ovakvo ponašanje V.D. direktora ANB-a i njegovo ćutanje je najbolji odgovor i potvrda da njihove  dosadašnje tvrdnje da Dejan Vukšić nije dostojan da obavlja najznačajniju funkciju u sektoru bezbjednosti su se pokazale tačne.

“Imajući u vidu ovakvo ponašanje V.D. direktora Vukšića i njegovu sumnjivu povezanost sa jednim od narko klanova Pokret za promjene neće glasati za njegov izbpr na mjesto direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost”, ponavljaju oni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.