Pukotine u vladajućoj koaliciji: Četiri poslanika vlasti traže da se ubice ne amnestiraju! (FOTO)

6

Poslanici Socijaldemokrata Ivan Brajović i Boris Mugoša, kao i Genci Nimanbegu i Adrian Vuksanović podnijeli su amandman na Predlog zakona o amnestiji osuđenih lica i traže da se ne amnestiraju osuđena lica za teška ubistva.

Borba je došla u posjed amandmana koji su pomenuti poslanici podnijeli Skupštini.

Predlog zakona o amnestiji, koji je izazvao buru u javnosti,  podnijela je vladajuća koalicija na čelu sa DPS-om, a obuhvatao je i amnestiju lica osuđenih za ubistvo.

Amandman četiri poslanika vladajuće koalicije

Bez glasova SD-a, DPS nema većinu da progura pomenuti zakon, a nije još jasno, ako se ovaj amandman ne prihvati, da li će Brajović i Mugoša, glasati za Predlog zakona.

U svakom slučaju, jasno je da izgleda, nema pune saglasnosti unutar vladajuće koalicije po pitanju amnestije osuđenih lica.

6 Comments
 1. Langee komentariše

  A MORA TU PUĆI TIKVA KAD TAD DJAVOLJA SU ONI POSLA,A POSLE BOLJE BI IM BILO DA SE NI RADJALI NISU NI ONI NI BILO KO NJIHOV

  18
  3
 2. Prle komentariše

  Ponekad i neljudima proradi savjest!

  19
 3. Kafanski filozorf komentariše

  Znaci ima jos nekih u vladi koji nisu skroz iskljucili mozak!.
  Ili je nestalo kokaina, izasli ljudi iz delirijuma, pa se polako vracaju u normalno stanje!.

  21
  1
 4. Bili komentariše

  DPS-u je svejedno oće li zakon biti usvojen ili ne. Ako ga usvoje dobro je, glasaće kriminalci za njih zato što su ga usvojili. Ako ne usvoje opet će glasati za njih nadajući se da će ga usvojit. Čak im je još bolje da ga ne usvoje.

  10
 5. Vladan V. komentariše

  Ajd da vidimo ko ima da mu.

 6. Branislav komentariše

  Normalno bi bilo ako ti se amandman ne usvaja da neces glasati za zakon a ja ulazem svoju imovinu da ce biti usvojen-ko ce u opkladu?

  5
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.