Pukla ljubav zbog fotelje: Demokrate neće na sastanak sa SDP-om

1

U cirkularnoj poruci koju je uputio generalni sekretar Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović navodi se da Demokrate neće prisustvovati narednom sastanku lidera opozicije i pokreta „Odupri se“ ukoliko bude pozvan bilo ko iz SDP-a.

“Poštovani lideri opozicionih partija i predstavnici pokreta „Odupri se“, obavještavam Vas da činom rušenja vlasti u Kotoru prestaje saradnja Demokrata i Socijaldemokratske partije, te molim narednog domaćina okupljanja da na sastanak ne poziva predstavnike Demokrata, ukoliko na sastanak pozove predstavnike SDP-a”, naveo je u poruci Bogdanović u koju je Pobjeda imala uvid.

Bogdanović je cirkularnu poruku uputio liderima Demokratskog fronta Andriji Mandiću, Nebojši Medojeviću i Milanu Kneževiću, Goranu Daniloviću iz Ujedinjene Crne Gore, Janku Vučiniću iz Radničke partije, Miodragu Lekiću iz Demosa, Vladimiru Jokoviću iz SNP-a, kao i Džemalu Peroviću iz pokreta „Odupri se“. Iz pokreta „Odupri se“ u srijedu je saopšteno da je SDP sama sebe isključila iz “Sporazuma o budućnosti“.

1 Comment
  1. Stefan komentariše

    Neka se vrnu kod Jokovića to im je bliže ilu Milića i Jonice.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.