Pucnjava u centru Podgorice: Ubijeni Miloš Šaković i Radivoje Jovanović!

0

U centru Podgorice doslo je do pucnjave, a ubijeni su Miloš Šaković i Radivoje Jovanović, saznaje Borba. Policija je na licu mjesta pronašla više čaura, a Šaković i Jovanović su povredama podlegli u bolnici. Oni su upucani u lokalu Forum, na Trgu nezavisnosti, u centru Podgorice, nešto poslije 12 časova. Prema riječima očevidaca, napadač je prišao i odmah krenuo da puca, ispalio je pet – šest metaka, nakon čega je nastala panika, pa su gosti počeli da bježe. Šaković i Jovanović su vozilom hitne pomoći prebačen u Urgentni centar KCCG, a muškarac koji je upucao je u bjekstvu. Jovanović je najvjerovatnije slučajna žrtva.
Šaković, koji se povezuje sa škaljarskim klanom, osuđivan je na dvije godine zatvora zbog šverca oko 250 grama heroina, koji je preprodavao u periodu od 1. novembra 2011. godine do 3. marta 2012. u Podgorici.
Slavko i Jovica podnijeli ostavke
Direktor Uprave policije Slavko Stojanović i načelnik podgoričkog Centra bezbjednosti, Jovica Rečević, podnijeli su ostavke, kazao je za RTCG ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.
“Zbog pogoršane bezbjednosne situacije na teritoriji Glavnog grada tokom ove sedmice, Stojanović i Rečević podnijeli su ostavke”, kazao je Nuhodžić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.