18. 10. 2018. - 16:45

FLEŠ

Pucano na vlasnika Bigla: Ubijen Migi Kruščić

Vlasnik diskoteke Bigl Miodrag Migi Kruščić ubijen je na Starom aerodromu, saznaje Borba. Nepoznata osoba je u njega ispalila više hitaca, oko 18:20 časova. On je sjedio u bašti lokala “Palata”, a napadač je pobjegao “golfom”, kako se sumnja. Prema nezvaničnim informacijama, sa njim u društvu je bila novinarka Vijesti, Jelena Jovanović. Kruščić je teško povrijeđen i u nesvjesnom stanju prevezen u bolnicu, ali je podlegao povredama. Kako saznajemo, on je u posljednje vrijeme, bio angažovao privatno obezbeđenje, ali u momentu pucnjave, tjelohranitelj nije bio s njim.

Kruščić je godinama bio menadžer, skoro svih poznatih lokala u Podgorici, a povezivao se sa bezbjedonosno interesantnim licima iz Kotora. Dovođen je u vezu sa “škaljarskim” klanom, Jovicom Vukotićem, Stevanom Stamatovićem i Minjom Šakovićem, koji je prije skoro godinu dana preživio atentat.
Policija je na Ćemovskom polju pronašla zapaljeni automobil “golf 6” za koji se vjeruje da je korišćen u napadu na Kruščića.
Ranije je bio vlasnik podgoričkih klubova Puba 111, City Halla, City Becksa, Marketa i Dr Brajera.

Related posts

1 Comment

  1. RealanPG CG

    Zasto sakrivate da je sa njim bila novinarka Vijesti J.J. koja srecom nije povrijedjena……drugi portali to smiju da napisu….

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *