Prvi disonantni tonovi u Vladi: Krivokapić na svoju ruku promijenio odluku ministra Bojanića!

12

Izbor Borda direktora Elektroprivrede otvorio je prve nesuglasice i pukotine u Vladi Crne Gore, saznaje BORBA.

Do disonantnih tonova došlo je između premijera Zdravka Krivokapića i ministra za kapitalne investicije Mladena Bojanića. Naime, Bojanić je kao resorni ministar predložio 12. marta Bord direktora Elektroprivrede, koji je prošao Vladu. Međutim, sinoć, noć pred imenovanje Borda, premijer Krivokapić je na svoju ruku promijenio četiri člana Borda, bez konsultacija sa ministrom Bojanićem.

Prema našim saznanjima, ministar Bojanić je svoje nezadovoljstvo saopštio premijeru, uz obrazloženje da on nije dozvolio ni partijama da mu kadriraju i da je nedopustivo da se noć pred izbor Borda mijenjaju članovi bez njegovog znanja.

12 Comments
 1. NikšićGolijaKiM komentariše

  Osjetio lažni vjernik Krivokuća moć vlasti pa sve ljudske i duhovne principe gazi li gazi. Taj lažni vjernik Krivokuća je pokazao svoje pravo lice i o njemu ne treba više trošiti riječi, taj čovjek zaslužuje samo jedan VELIKI PREZIR i treba ga odtraniti sa političke scene što prije i pokazati mu gdje mu je mjesto, a u crkvu može samo da ide po pokajanje i svakodnevnu molitvu za spas njegove pokvarene duše!

  91
  13
  1. Radnik komentariše

   Ako ostane krivokapic za premijera on ce posvadjati i srbe sa srbima ,crnogorce sa crnogorcima,bosnjake sa bosnjacima izgleda svadja je nasa nacija

   6
   2
 2. Ivi komentariše

  Medutim on samouveren sa Dritanom, pošto ništa ne umije pročitati izmedju redova, glatko je mršnuo ministra i uvalio NE DAMO UDBU, GOSPODI POMILUJ. Srećan u novom utočistu, MIR JE NAŠA NACIA, ne voli da ga neko uznemirava, jer NATO I BRISEL SU TU, i tvitnuće ako treba. Milicija je to divno odradila gore….

  58
  5
  1. Ivi komentariše

   Dobro, onda ćemo da vozimo trotinet i bicikle na putu Bar Boljari. Divan poklon za bicikliste i planinare.Bio je stvarno skup, al ebi ga sad….

   23
   3
   1. Ivi komentariše

    😂😂😂😂😂😂😂

    12
 3. Ivan komentariše

  A sta je trebalo da oatavi onog bivseg clana sd?

  22
  14
 4. kuca komentariše

  Nisam za Krivokapica i zelim mu vidjeti ledja al ovaj Bojanic je toliko gluposti napravio za 100 dana da je ekspert za gluposti stoje sigurno.

  25
  14
  1. Realan komentariše

   E OVE KAZNE.DODJES DO VECINE I ONDA GLEDAS STA SE RADI A NISTA SE NE PITAS ,TVUTUJES I VRTIS SE U KRUG.I TO SVE ZBOG TOGA STO NEMAS M..A I STO SI U STALNOM STRAHU OD DPS. JUNACKI .NEMA STA.

   7
   2
 5. Miko komentariše

  Tako je Zdravinjo, mici PZPove uhljebe, Radulovici i Bosnjaci zaposlise 30to koljeno.

  25
  34
 6. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Ima li iko da pita Krivokapica ko to njemu naredjuje kako ce, trpi li pritiske i ucjene te stalno prepravlja svoje i odluke ministara i to u poslednji cas… To se vidi da nije iz njegove glave, i izjave protiv svoje koalicije koja ga je dovela, odnosno omogućila mu da bude ono sto je… Razgovarajte malo vise sa njim vi iz pobjednickih partija da nekako to desifrujete sta se desava sa njim…

  11
 7. Helm komentariše

  Nesporazum oko raspodjele direktorskih funkcija ili što bi narod rekao fotelja 😂

  6
  1
 8. Podgrad komentariše

  Cudi me da su KrivoVratici ovakvi😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  E kuku sto je ovo.
  Vise gadluka i neljudskosti no u Crnu Mrcogoru nema na kuglu zemaljsku!!!

  10
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.