Prvi Bentley stambeni projekat kao spektakularna oaza luksuza

0

dok su slavni automobilski brendovi ostavili snažan trag u svijetu horologije i mode, sada su se nameračili na sasvim drugu sferu naših života…

Sve više brendova pravi iskorak u polju arhitekture i dizajna, posebno u Majamiju, gdje možemo vidjeti Porsche Design Tower i Aston Martin Residences. Sada, još jedan brend želi da dobije svoje mjesto na toj veličanstvenoj listi – Bentley Motors, najavivši izgradnju 228 metara visokog nebodera u Sunny Isles Beach dijelu grada.

Bentley se udružuje sa Dezer Development za rad na ovom projektu, koji predstavlja njihov prvi luksuzni rezidencijalni koncept ikada. Kompanija Dezer, koja svakako nije početnik kada se radi o brendiranim rezidencijama, u svom rezimeu ima Armani/Casa i Porsche nebodere, pri čemu su za oba pomenuta projekta sarađivali sa Sieger Suarez Architects.

Naravno, brojni potencijalni kupci se pitaju koje prednosti vezane za svijet automobilizma će dobiti ukoliko kupe jedan od ultra-luksuznih stanova u novom Bentley neboderu? Svaka od 200 stambenih jedinica imaće sopstvenu privatnu garažu za više automobila, što znači da vam parking nikada neće predstavljati problem. Patentirani lift za automobile će vaš automobil dovesti direktno do vaše rezidencije, čak i ako nije Bentley marke.

Stanovi su definitivno spektakularni – svaki će imati svoj privatni balkon, bazen, saunu i tuševe na otvorenom, sa pogledom prema okeanu i zalivu, prozorima od poda do plafona i maksimalnim komforom. Izvan stanova, zajedničke pogodnosti stanara uključuju teretanu, bazen, spa, restoran, ložu, privatni bioskop, viski bar i besprekorno uređenu baštu.

Bentley Residences Miami će biti konstruisan u skladu sa građevinskim sertifikatima Florida Green Building savjeta, pa će na taj način trošiti manje električne energije, imajući minimalni uticaj na prirodno okruženje.

Prema procjenama, izgradnja ovog projekta će početi 2023. godine, sa datumom kompletiranja koji je zakazan za 2026. U međuvremenu, zainteresovani kupci mogu posjetiti zvanični sajt projekta i već sada bukirati svoje omiljene stanove.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.