Prve varnice među saradnicima: Dio ekipe iz Granda kreće u medijsko rušenje partnera!

Prve varnice među saradnicima: Dio ekipe iz Granda kreće u medijsko rušenje partnera!

Unutar političkih klanova u vrhu DPS-a već su krenuli naručeni medijski ratovi i spinovanja određenih informacija, saznaje Borba.

Preko “opozicionih” štampanih medija, jedno krilo ekipe iz Granda već je krenulo u medijsku ofanzivu, indirektno, protiv svojih partnera. Najvjerovatnije, nezadovoljni što nijesu svi prigrabili funkcije, kako su očekivali, sada kreću u medijsku ofanzivu, ali iz sjenke.

Na njihovom tapetu su njihovi partneri i saradnici iz ekipe, koji su ipak došli do određenih funkcija.

“Jedan broj predstavnika ekipe iz Granda nije zadovoljio svoje apetite, jer su računali da će i oni dobiti svoj dio kolača prilikom preuzimanja čelnih mjesta u policiji. Međutim, desilo se suprotno, izvisili su za funkcije i sada kreću u medijsko spinovanje, iz sjenke. Naručeni tekstovi su već krenuli preko medija koje kontrolišu, a u narednom periodu se tek očekuje nova ofanziva u napadu na svoje kolege”, otkriva izvor Borbe.

Prozivanje kolega iz ekipe, kroz naručene tekstove, novi je modul pomenute grupacije.

Iako se očekivalo da eskalira sukob između “mojkovčana” i ekipe iz Granda, nakon njihovog povratka na čelna mjesta policije, dešava se nešto suprotno.

“Prije će doći do novog pregrupisavanja i pucanja šavova unutar tih ekipa, nego što će krenuti jedni na druge. Suviše je velik ulog da bi se javno konfrontirali jedni protiv drugih, ali će biti varnica unutar klanova”, kaže naš sagovornik.

Related posts

11 Comments

 1. Putin

  Kakav tekst, 100 % provjerene informacije ! I ja sam cuo da se sestra od tetke Andrije Mandica, posvadjala sa Medojevicevom zaovom, a Radunoviceva jetrva je ljuta kao ris! Ko zna, mozda se front raspadne zbog toga

  Reply
  1. Demon

   Đavolčiću Bogdanoviću. Ne troši platu na lažne profile. Plati onom mučeniku što je pobjegao kartu u inostranstvo da se vrati. Tek će da te karaju Bogdanoviću

   Reply
  1. Becko

   Dje ste crveni kravatasi. Samo botujete po citav dan na Borbi. Kakva je muka na vas, bolje da pare trosite nedje drugo. Kara vas i razotkriva Borba, razvalise vam rejting, a pisu samo istinu.

   Reply
   1. Putin

    Koliko Borba istinu pisala, toliko clanovi redakcije na celu sa Drazenom, srece u zivotu imali ! JEL POSTENO ?

    Reply
    1. Mitar

     Ovaj komentar vam je istina ka što su vam plate ukinute. Kara vas Borba, kravatasi. Razvalise vas po temelju i otkrise vase prevare. Zivjela Borba!

     Reply
 2. Peki

  Koji je to tekst koji je objavljen i u kojem mediju? Kao elementarno poštovanje čitaoca ovog portala, boli bi lijepo napisati te detalje. Ovako sve ostaje trala la la… Da se ispune stranice.

  Reply
    1. Baraka SNP

     O dje si Bogdanoviću prvi toneru nekadašnjeg SNP-a. Kara te Borba pa pizdiš. Moraš da botuješ i pišeš komentare. Najebao si kao niko, tek će da te karaju, mada ti to voliš. Pozdravio te dečko iz Holandije.

     Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *