Protest povodom napada na Oliveru Lakić: Društvo tone u bezdan

0

Par stotina građana protestovalo je ispred zgrade Vlade u znak protesta zbog napada na novinarku ND “Vijesti” Oliveru Lakić. Osim kolega novinara iz redakcija, okupio se i veliki broj predstavnika opozicionih političkih partija, nevladinih aktivista…
Direktor “Vijesti” Željko Ivanović je okupljenima prenio da se Lakić osjeća dobro i da se zahvaljuje svima koji su se okupili na protestu, ali i onima koji nisu došli.
“O ovome su izvještavali i svjetski mediji, ali ima medija, koji su ogledalo vlasti, a koji nijesu sinoć objavili tu informaciju, ili su je objavili u smislu da se desio neki maltene mafijaški obračun i da je neka osoba O.L. pogođena, ali da je van životne opasnosti”, podsjetio je Ivanović.
On je naveo da ovako nešto ni ne iznenađuje u društvu gdje se svi kritičari vlasti proglašavaju izdajnicima i targetiraju.
“Ovo je pokazatelj što je ova vlast i personalno Milo Đukanović napravio od ovoga društva”, poručio je direktor ND “Vijesti” Željko Ivanović.
On je upitao da li ovo društvo može da preživi pet godina pod Đukanovićem, i može li društvo da preživi bez ijednog slobodnog medija i organizacije.
“Mislim da ovo društvo tone u jednu rupu, u jedan bezdan”, dodao je Ivanović.
On je kazao da ne se ne može nadati nečem pozitivnom, naročito nakon svega što se desilo poslije prethodnog napada na Lakić.
(vijesti.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.