Promocija u Nikšiću: Đukanović najavio pobjedu

0

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović počeo je večeras kampanju konvencijom u rodnom Nikšiću.
„S ovog istog mjesta, 11. oktobra 2016. godine, u predvečerje parlamentarnih izbora, rekao sam da ako iz Nikšića kažemo da ćemo pobijediti, onda to moramo i učiniti. Pobijedili smo, viteški, tako kako dolikuje Nikšiću.
“To što se Crnoj Gori nudi kao alternativa nije ništa drugo no kukavičje jaje”.
Na ovim izborima, kako je poručio građani treba da pokažu odlučnost i sposobnost “da se odbrane mukotrpno izgrađene temelje dostojanstvene Crne Gore.”
“Crna Gora je na raskrsnici da sačuva mir, međuetnički sklad”, dodao je.
Đukanović se osvrnuo i na svoje protivkandidate. Kaže da cijeni samopouzdanje pojedinih da se kandiduju za tako važnu funkciju.
“ Jedan od kandidata dolazi od osvjedočenih gubitnika Mandića, Medojevića…Nikad nijesam prisustvovao licemjernije kampanje od njihove. Kao da se stide, kao da hoće što dublje da ostanu u sjenci kandidata. Gledajući Bojanića sinoć na Cetinju djelovao mi je kao sirak tužni bez iđe ikoga”, kazao je Đukanović.
Govoreći o kandidatkinji Socijaldemokratske partije Draginji Vuksanović, Đukanović je rekao da je ona „žrtva pogrešne politike koja je postala taoc jedne nerealne liderske ambicije predsjednika SDP-a“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.