Promjene u Partizanu: Miljković došao, Miletić otišao

0

Posle sedam godina u inostranstvu Aleksandar Miljkovićponovo u Partizanu! Sada već iskusni desni bek, koji je u međuvremenu sa manje ili više uspeha igrao za Bragu, RNK Split, Amkar, poljski Međ i Alaškert, već se pojavio na prvom treningu novog trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića. Nekoliko sati kasnije i zvanično je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom i pojačao konkurenciju na desnom beku.

Mislilo se da će jedan drugom biti konkurencija, ali samo nekoliko sati nakon što je Aleksandar Miljković potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima iz Partizana je otišao Nemanja Miletić. Portal Telegraf javlja da će 29-godišnji defanzivac karijeru nastaviti u Al Raedu iz Saudijske Arabije.

Miletić će potpisati ugovor na tri godine, a klupska kasa Partizana biće bogatija za 500.000 evra pošto crno-beli nisu želeli da prave probleme igraču koji im je mnogo dao otkako je 2017. stigao iz Vesterloa za 350.000. U međuvremenu se izborio i za status povremenog reprezentativca Srbije, ali mu je već došlo vreme da ode negde u inostranstvo da se naplati.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.