Promjene u KK Partizan: Čanak postavljen za trenera

0

Kao što je i najavljeno odmah posle smene Miroslava Nikolića u utorak uveče, novi šef stručnog štaba KK Partizan je Nenad Čanak (41)!
On je posle sednice Upravnog odbora na stadionu u Humskoj ulici predstavljen medijima, zajedno sa prvim pomoćnikom Dejanom “Džolijem” Mijatovićem, nekadašnjim trenerom mlađih reprezentativnih selekcija, koji je novo lice u trofejnom klubu.
Mijailović je naveo da je Nikolić, kome je pre nepunih mesec dana, na istom mestu, pružio podršku nakon debakla u utakmici Evrokupa protiv Albe, morao da ode jer nije uspeo da “stabilizuje rezultate”.
“Muti želim dobro zdravlje i siguran sam da ćemo pronaći sporazum i dogovoriti se”, osvrnuo se Mijailović na činjenicu da je iskusnom strategu uručen otkaz dve i po godine pre isteka ugovora.
Čanak se prošle sezone već oprobao kao prvi trener Partizana, u periodu kada je Aleksandar Džikić bio bolestan.
“Nenad Čanak će imati punu podršku. Reč je o mladom treneru, partizanovcu, čiji dolazak je UO jednoglasno prihvatio. Sada nam je potrebna dobra analiza, da vidimo kakvim igračima bi trebalo da se pojačamo”, dodao je predsednik Partizana.
(mondo.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.