Promjene kreću od bezbjednosnog sistema: Smijeniće sve šefove u ANB-u i policiji, spremne krivične prijave!

7

Agencija za nacionalnu bezbjednost i Uprava policije biće prve kadrovski demontirane nakon što je DPS izgubio izbore, saznaje Borba u vrhu nove vladajuće većine.

Kako saznajemo, sve starješine i načelnici biće smijenjeni, a jedan dio će biti i procesuiran, jer postoje krivične prijave koje je opozicija podnosila protiv njih u ranijem periodu.

Na udaru ću se naći, posebno, Sektor kriminalističke policije, kojim rukovodi Enis Baković, koji predstavlja političko krilo DPS-a u policiji i koji se nije bavio svojim poslom, već izvršavanjem partijskih naloga.

Naš izvor potvrdio je da se već radi na pravljenju spiska načelnika i komandira koji su zloupotrebljavali službeni položaj i koji su predvodili hajku na građane i opozicione lidere.

”ANB i policija će biti očišćeni od politike i aktivista vladajuće partije, koji su na funkcije došli, ne zbog kvalitetnog rada i znanja, već zbog odanosti partiji. Doći će do kompletne promjene unutar ANB-a i policije, svi koji su se ogriješili o zakon, biće procesuirani. Nema ni govora ni o kakvom revanšizmu, ali oni koji su uprljali policijsku uniformu moraju da odgovaraju pred zakonom i ne mogu da se skrivaju iza partije i sistema, kazao je naš sagovornik iz opozicije.

Kako saznajemo, biće procesuirani svi koji su naredili hapšenje poslanika Demokratskog fronta prilikom izglasavanja spornog zakona o slobodi vjeroispovijesti.

”Već ima dovoljno dokaza za procesuiranje onih koji su prekršili Zakon te noći, a naročito, Dragan Blagojević, s čijim radom će se nadležni pozabaviti u narednom periodu. Zakon će da važi za sve i svi za koje postoje dokazi da su kršili zakon, biće procesuirani, ističe naš sagovornik.

7 Comments
 1. Boka di Cataro komentariše

  Daj ne lupetajte, da vas Di Kej ne priprema. On je passe odavno.

  7
  66
  1. Тозо komentariše

   Још вас има на мрежи, ботићи?

   56
   2
   1. ajde de komentariše

    Главићи…

    24
    2
  2. Mala komentariše

   Adio….adio….

   26
   2
 2. Q komentariše

  Vlasnici hotela policiski inspektori,govori li to sve samo po sebi ?

  30
 3. Crnogorac komentariše

  Bravo tako treba tu je najveca korupcija ! Ne moze obican policajac imati 2-3 stana 2-3 i vise auta a plata 350-400e . Neka dodju u Kotor da vide sto rade Inspektori i pojedini Saobracajni policajci . U Budvi su vlasnici Hotela kao i po Podgorici o DPS vojnicima i sinovima funkcionera da ne pricamo sto sve posjeduju !!!!! Sto prine zakon o porijeklu imovine !!!!!

  22
 4. заПравду komentariše

  Дај Боже да до тога дође и да се прво њима поруше нелегални објекти са којима имају везе директно или индиректно!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.