Profesor Miomir Abović: Oni koji imaju minimum inteligencije u Demokratama nemaju više što da traže

0

Osvrćući se na nove „pobjede“ Demokratske Crne Gore i ko zna koji po redu „poraz“ koji su nanijeli DPS-u, te na činjenicu da su prihvatili „mentorstvo“ dojučerašnjeg „ljutog protivnika“ – Željka Aprcovića (koga su od milošte prozvali – Pajser), doc. dr Miomir Abović je na svom Fejsbuk profilu istakao sljedeće:

„Ali da se manemo političkih implikacija ovih amandmana koje je predložio Boris Bogdanović iz Demokrata, a trenutno ih u Skupštini CG obrazlaže i brani Željko Aprcović iz DPS-a, i da se usredsredimo samo na aspekt koji se tiče čiste ljudske inteligencije.

A to će reći: pa koliki moron moraš biti i koliko nizak IQ moraš imati da predložiš amandmane na trenutno najvažniji zakon u CG, a pri tome ne dođeš u Skupštinu CG da ih braniš i da se suočiš sa neistomišljenicima i, kao kruna svega, da još prepustiš čovjeku koji te (u Kotoru) najviše ponižavao i ponizio zadnjih mjesec dana da on umjesto tebe brani te amandmane!!!

Dakle, Demokrate ne samo što noćas miniraju opozicioni narod u CG nego su DEMOKRATE I KVINTESENCIJA ČISTOG IDIOTIZMA!!! Svašta sam u ovih trideset godina vidio na crnogorskoj političkoj sceni, ali ovakav političko-ljudski kretenizam nikad. Dakle, ne samo oni koji imaju časti nego i oni koji imaju minimum inteligencije u Demokratama od noćas nemaju više što da traže“, zaključio je Abović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.