Procurio snimak: Vlasnik “Vijesti” zajedno sa Milom proslavlja pobjedu DPS-a! (VIDEO)

Procurio snimak: Vlasnik “Vijesti” zajedno sa Milom proslavlja pobjedu DPS-a! (VIDEO)

Jedan od vlasnika koncerna Vijesti, Željko Ivanović, kako se može vidjeti na snimku koji danas kruži internetom, bio je dio odabrane ekipe koja je 1998. godine slavila zajedno sa Milom Đukanovićem, pobjedu te partije na izborima.

Veselje je upriličeno, u gradskoj kafani tadašnjeg hotela “Crna Gora, a današnjeg “Hiltona”.

Proslavi su prisustvovali samo lojalni kadrovi, a osim Ivanovića, na snimku se vidi i nekadašnji urednik Vijesti, Slavoljub Šćekić.

Za Milovim stolom na proslavi je bio i Milan Roćen, neformalni stvaralac i šef u Vijestima.

Svjedoci događaja su godinama prepričavalu da i pored toga što se gurao Darko Šuković, da bude dio ovog društva, obezbjeđenje ga je izbacilo jer su im bili važniji prof. Miško Perović, Željko Ivanović, Saša Eraković, Ljubiša Mitrović i braća Šćekić nego neki trećerazredni liberal Slavka Perovića.

Related posts

7 Comments

 1. ponos Crne Gore

  1998. niko nije mogao sagledat u sta ce se Milo pretvorit. Vijesti su danas objektivne, pustaju se komentari i za i protiv DPS.

  24
  9
  Reply
 2. Sima Kostolomac napadac

  Ako ste gledali Čaplinov film ‚‚Veliki diktator‚‚ mogao bi se i ovdje primjeniti. Jedina je razlika što je Hitler bio bar u prvom dijelu svoga zivota pozitivna ličnost. Ovaj naš je nepromjenjiv. Nepogrešivo bira ‚‚ludački pokret‚‚

  Reply
 3. Stefan 1

  Dečki vole lovu, prihvatizovali su
  Vijesti Monitor,TV Vijesti… njih troje / četvoro…uzeli dobru lovu, a saradnike, od kojih su neki radili i 20.g.spratili u mizerne penzije. Oni vole da izigravaju moralne vertikale i ljetuju na toplim morima. Slušaju suvlasnike, prodaju se ko plati više, pa dok traje traje. Kakva demokratija i država, to je u trećem planu. E sada vidi li to Perović pitanje je. Možda i njemu paše.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *