Procurio snimak: Vlasnik “Vijesti” zajedno sa Milom proslavlja pobjedu DPS-a! (VIDEO)

7

Jedan od vlasnika koncerna Vijesti, Željko Ivanović, kako se može vidjeti na snimku koji danas kruži internetom, bio je dio odabrane ekipe koja je 1998. godine slavila zajedno sa Milom Đukanovićem, pobjedu te partije na izborima.

Veselje je upriličeno, u gradskoj kafani tadašnjeg hotela “Crna Gora, a današnjeg “Hiltona”.

Proslavi su prisustvovali samo lojalni kadrovi, a osim Ivanovića, na snimku se vidi i nekadašnji urednik Vijesti, Slavoljub Šćekić.

Za Milovim stolom na proslavi je bio i Milan Roćen, neformalni stvaralac i šef u Vijestima.

Svjedoci događaja su godinama prepričavalu da i pored toga što se gurao Darko Šuković, da bude dio ovog društva, obezbjeđenje ga je izbacilo jer su im bili važniji prof. Miško Perović, Željko Ivanović, Saša Eraković, Ljubiša Mitrović i braća Šćekić nego neki trećerazredni liberal Slavka Perovića.

7 Comments
 1. ponos Crne Gore komentariše

  1998. niko nije mogao sagledat u sta ce se Milo pretvorit. Vijesti su danas objektivne, pustaju se komentari i za i protiv DPS.

  28
  10
  1. Zovite me Đole komentariše

   Puštaju al ne zaslugom Ivanovića

   14
   2
  2. Zovite me Đole komentariše

   Da se ne puštaju ne bi ih niko čitao

   17
 2. Zovite me Đole komentariše

  I to u društvu onog udbaša

  14
 3. Vlajko komentariše

  Tad je Milo Srbin bio.

  20
  3
 4. Sima Kostolomac napadac komentariše

  Ako ste gledali Čaplinov film ‚‚Veliki diktator‚‚ mogao bi se i ovdje primjeniti. Jedina je razlika što je Hitler bio bar u prvom dijelu svoga zivota pozitivna ličnost. Ovaj naš je nepromjenjiv. Nepogrešivo bira ‚‚ludački pokret‚‚

 5. Stefan 1 komentariše

  Dečki vole lovu, prihvatizovali su
  Vijesti Monitor,TV Vijesti… njih troje / četvoro…uzeli dobru lovu, a saradnike, od kojih su neki radili i 20.g.spratili u mizerne penzije. Oni vole da izigravaju moralne vertikale i ljetuju na toplim morima. Slušaju suvlasnike, prodaju se ko plati više, pa dok traje traje. Kakva demokratija i država, to je u trećem planu. E sada vidi li to Perović pitanje je. Možda i njemu paše.

  10
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.