Privremeno rješenje kao spas na koji se čekalo godinama, asfaltiran dio Bulevara Veljka Vlahovića

0

Samo nekoliko dana nakon sastanka koji su stanari dijela Bulevara Veljka Vlahovića održali sa gradonačelnicom prof. dr Oliverom Injac, asfaltirana je kraća dionica kako bi se omogućilo normalno funkcionisanje u ovom dijelu grada, a sve do okončanja procedura i završetka cijelog Bulevara.

,,Kvalitet života građana koji žive na Bulevaru Veljka Vlahovića je godinama narušen i to zbog loše ugovorenih poslova od strane prethodne vlasti i neodgovornog odnosa nekredibilnih izvođača radova. Ipak, u ovakvim situacijama naša obaveza je da zajednički dođemo do prelaznih i brzih rješenja koja će olakšati funkcionisanje u ovom dijelu Podgorice, a sve do okočanja izgradnje Bulevara. Zahvaljujem se građanima na strpljenju i gradskom preduzeću ,,Putevi“ na reakciji koja je uslijedila četiri dana nakon sastanka koje smo održali sa predstavnicima stanara“, kazala je prof. dr Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Kako je ranije saopštila gradonačelnica Injac, kapaciteti gradskih preduzeća usmjereni su na već započete, ali i nove infrastrukturne projekte kako bi se u što kraćem roku sanirale kritične saobraćajne tačke u gradu. Od početka godine završen je kružni tok prema Tuzima, priključna saobraćajnica u Zelenici, izvode se radovi u Orjenskoj ulici, osposobljeno je nekoliko parking prostora sa više stotina mjesta, asfaltirane saobračajnice u reonu Pipera, a u toku je sanacija Ulice 13. jula koja će biti završena u narednih 20-ak dana.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.