Pritisak na parlamentarnu većinu: SDT umjesto da udara na mafiju, udarili na poslanika Demokrata

6

U zahtjevu su obrazložili da mogućnost da gone poslanika traže zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju i izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja putem podstrekavanja i krivično djelo pozivanje na otpor.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) dostavilo je Skupštini Crne Gore zahtjev za skidanje imuniteta poslaniku Demokratske Crne Gore Draganu Krapoviću.

U zahtjevu su obrazložili da mogućnost da gone poslanika traže zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju i izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja putem podstrekavanja i krivično djelo pozivanje na otpor.

Krapović, koji je i bivši predsjednik Opštine Budva, juče je saslušan u SDT.

6 Comments
 1. cedo komentariše

  povuc ce ga za k.

 2. Marko komentariše

  Jeftin dogovor Katnica i Demokrata da bi im se povecao rejting u Nk
  Sad kao nesto oni ugrozeni….. provaljeni ste…

  1
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … ”dogovarali” ili ne, jevtino od Katnica, … nije ni “podgrijavnje” sarme stare cetiri godime, … ovo ni “iglica” a ne “puska”, … obaska sve nezakonito, srarije od “adama”, … “transkripti” mozda i juce “transkribovani”, … podska za demokrate, Krapovica, … aj zdravo, …

 3. Zorica komentariše

  Sve su dogovorili…. igra navodne ugrozenosti Demokrata….

  1
  1
 4. milan komentariše

  DAJTE LJUDI ŠTA JE OVO. ZNALI SDT NEŠTO O KOVERTI. ZNA LI IŠTA O MAROVICU SVETU. ZNA LI IŠTA O PROCESUIRANIM GRADONACELNICIMA DPS. O AFERAMA VARDAR. KLAB. LIMENKA. MELJINE . TELEKOM. MONTENEGRO AIRL. LUKA BAR BRODOVI. JAVAŠLUK SVUDA U PLANTAŽAMA. ABU DABI AFERA. MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE. KASTODNI RAČUN DON MILA. PIREUS BAN. UPROPAŠTENE SVE FIRME .LOPOVLUK. KRIMINAL. DALJE DEPORTACIJA MUSLIMANA. I MNOGA NERASTVIJELJENA UBISTVA U CG. UPROPAŠTENA SEHONA 2020 NA VLAST DPS. TREBA LI JOŠ ILI DA NASTAVIM.

 5. milan komentariše

  MI SMO ZEMLJA ČUDA. I SAD TREBA OPTUŽITI KRAPOVICA A OVO PRETHODNO JE NEBITNO. I SVE TO IZ POZICIJE KAD NISU VLAST. NAJBOLJE AKO NIJE PROBLEM NASTAVITE DA ZAPOŠLJAVATE VAŠE KADROVE A MI ČE MO SAČEKATI. ŠTO DA NE NAVIKLI SMO 30 GODINA PA MI MOGLI JOŠ TOLIKO. JOŠ NISAM VIDIO NI ČUO DA NEKO KAO OVA PRETHODNA DPS VLAST OVAKO UNAKAZI DRŽAVU . UNIŠTI JE I POKRADE A BUĐJET OSTAVI NA NULU. SAMO NAM JE OSTAO JOŠ TURIZAM A I ON JE NA IZDISAJU.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.