Princ Hari: Zbog toksične atmosfere napustio kraljevsku porodicu

0

Britanski princ Hari izjavio je da je zbog toksične atmosfere odlučio da napusti kraljevsku porodicu, i najavio da će više o tome govoriti u emisiji kod poznate američke TV voditeljke Opre Vinfri 7. marta.

U najavama predstojećeg televizijskog specijala kod poznate Opre Vinfri, princ Hari je rekao da se osjeća olakšano što je njegova supruga Megan Markl na njegovoj strani, otkrio je BBC.

Princ je izrazio zabrinutost zbog „ponavljanja istorije“ i uporedio svoj odlazak sa odlaskom njegove majke, princeze Dajane, iz kraljevske porodice prije tri decenije, ocjenivši da „ne može da zamisli“ kroz šta je sve morala sama da prođe.

Intervju sa vojvodom od Saseksa će biti objavljen 7. marta u emisiji Opre Vinfri, ali se ne zna kada će biti objavljen u Velikoj Britaniji.

Hari je nedavno izjavio da je morao da se odrekne obaveze šlanova kraljevske porodice kako bi zaštitio sebe i porodicu od „toksične“ situacije koju je stvorila britanska štampa.

„Bilo je to zaista teško okruženje kao što su mnogi ljudi vidjeli. Svi znamo kakva može biti britanska štampa. I to je uništilo moje mentalno zdravlje. Shvatio sam da je toksicno“, rekao je vojvoda od Saseksa gostujuci u TV emisji Džejmsa Kordena.

Princ je rekao i da je „učinio ono što bi ucinio svaki suprug otac“, prenio je BBC.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.