Prikrivanje pukotina: Milica nije došla da podrži Mila

0

Visoka funkcionerka DPS-a Milica Pejanović Đurišić nije došla na završnu konvenciju Mila Đukanovića u Podgorici, potvrdilo nam je više izvora iz vladajuće partije. Iako je za nju bilo prrdviđeno mjesto u prvom redu, ona se nije pojavila. Kako saznajemo, nije ni bila u dvorani za vrijeme završne konvencije.
Milica Pejanović Đurišić je bila protivkandidat Milu unutar DPS-a za predsjedničke izbore, a imala je podršku i nekih značajnih evropskih zvaničnika.
Pokušali smo da provjerimo da li je Pejanović Đurišić zaista bila u sali, ali niko nije mogao da potvrdi da je vidio. Najvjerovatnije je ljuta jer je Đukanović prvo dao riječ da će ona biti kandidat, ali je na kraju sebe promovisao u kandidata, a time je iznevjerio i neke evropske zvaničnike, koji neće olako preći preko ovog Đukanovićevog poteza.
Njenim nedolaskom, kako nam je reklo nekoliko funkcionera te stranke, Đukanoviću je jasno poslata poruka da ga tek očekuju politički udari sa strane, unutar same partije, bez obzira na ishod predsjedničkh izbora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.