Prijetili rušenjem Vlade, Skupštine i vrijeđali patrijarha: Policija traži autora prijetnji potpisanih sa “Crnogorsko proljeće”

0

Podgorička policija i Osnovno državno tužilaštvo u Glavnom gradu utvrđuju ko je autor objave potpisane sa “Crnogorsko proljeće”, kojom se prijeti rušenjem Vlade i Skupštine, vrijeđa patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije…

Objava ilustrovana fotografijama predsjednika Vlade, Skupštine i potpredsjednika Vlade, u kojoj je poruka Zdravku Krivokapiću, Aleksi Bečiću i Dritanu Abazoviću i “kompletnoj Apostolskoj Vladi”, danima kruži društvenim mrežama.

“Gospodine Krivokapiću, gospodine Bečiću i Ti gospodine Abazoviću i vaša kompletna Apostolska Vlada, dobro pročitajte i shvatite ovu poruku od Crnogoraca!!! Ne iznesete li u roku od 48 sati Zakon o slobodi vjeroispovjesti u javnost narodu!!! Ne najavite li tri dana prije dolazak beogradske sotone u Crnu Goru!!! Mi Crnogorci, kunemo se u Crkvu i Džamiju, Bibliju i Kur’an, Boga i Alaha, da od Vlade i Skupštine neće ni jedan jedini kamenčić ostat. Ovo dobro utuvite u te vaše mentalno zaostale nacističke glave, 1918. nikad se više ponovit neće!!! Dok postoji ijednog Crnogorca, dok diše i kuca junačko srce u poslednjeg Crnogorca, Crna Gora neće biti pod komandom Srbije i srbijanskih monstruma, nadojenih genocidom”, piše u objavi potpisanoj sa “Crnogorsko proljeće”.

Iz Uprave policije “Vijestima” su odgovorili da su službenici Centra bezbjednosti Podgorica upoznati sa objavom koja je postavljena na društvenim mrežama a koja je potpisana sa „Crnogorsko proljeće”.

“Odmah po saznanju za navedenu objavu podgorička policija je obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji iz nadležnosti policije a u cilju utvrđivanja identiteta lica, prikupljanja obavještenja i ostalih radnji utvrđenih zakonom”, objasnili su iz Uprave policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.