Prijava proriv četiri lica: Zlostavljali i mučili životinju

Prijava proriv četiri lica: Zlostavljali i mučili životinju

Policija je u Ulcinju podnijela krivičnu prijavu protiv četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljanje i mučenje životinja.

Sumnja se da su J.Z., A.H., A.D. i H.P. tokom održavanja turnira u malom fudbalu u jednoj osnovnoj školi u Ulcinju, u metalnom kavezu dopremili i držali divlju životinju, vuka.

Sa navedenim je upoznat nadležni državni tužilac koji se, nakon uvida u spise predmeta izjasnio o kvalifikaciji krivičnog djela i naložio da se krivična prijava podnese u redovnom postupku.
Takođe, o događaju je obaviješten i veterinarski inspektor koji će preduzeti mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti dobrobiti životinja.

Osim toga, ulcinjska policija je rasvijetlila tri teške krađe koje su izvršene na štetu tri pravna lica na području naselja Donji Štoj u Ulcinju.

Policijski službenici su lišili slobode J.C. (29) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela teška krađa i uz krivične prijave ga priveli nadležnom tužilaštvu.
On je, sumnja se, iz ugostiteljskih obejkata i marketa otuđio ukupno oko 600 eura, tri mobilna telefona, lap top, 100 paklica cigareta i određenu količinu alkoholnog pića.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *