Prevara za opozicione birače: DPS preko poznatog advokata sprema stranku za podgoričke izbore

0

Na podgoričkim izborima mogla bi da se pojavi nova stranka, koju bi finansirao jedan ugledni podgorički advokat, a sve u dogovoru sa DPS-om, saznaje Borba. Već mjesec dana, traju razgovori, tog advokata (ime i prezime poznato redakciji) sa više uglednih građana, koji do sada nisu bili politički angažovani. Advokat, koji ima jednu od uglednijih kancelarija, spreman je da u taj projekat uloži značajnu sumu novca, kako bi ostvario dobar rezultat.
Kako nezvanično saznajemo, ankete koje radi DPS u Podgorici govore da oni ne mogu pobijediti na izborima.
”Upravo zbog toga, plan je da se napravi nova stranka, prosrpski profilisana, sa novim kadrovima kako bi se zbunili opozicioni građani, da glasaju za modernu srpsku priču, a u krajnjem, ti mandati će na kraju otići DPS-u.  Advokat, koji bi trebao da bude nosilac ove priče, već je obavio razgovore sa jednim brojem intelektualaca, među kojima ima i jedan broj profesora, a da li će ova priča zaživjeti biće poznato, u narednih mjesec dana, kaže naš sagovornik.
Da bi priča bila ubjedljivo, planirano je da se na toj listi, nađe i nekoliko poznatih ličnosti, koji nisu iz svijeta politike.
(foto: ilustracija)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.