Pretresi u Podgorici: Oduzeta droga, oružje i municija!

0

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući aktivnosti na osnovu operativnih saznanja, izvršili pretrese na četiri lokacije koje koriste tri lica. Pretresima je pronađeno i oduzeto oružje, municija, marihuana, vozilo i drugi predmeti.

Postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu, službenici CB Podgorica su izvršili pretrese lokacija koje koriste R.R, D.M. i B.Z.

Slobode je lišen R.R. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da je R.R. počinio krivično djelo teška krađa na štetu M.K. na način što je, kako se sumnja, otuđio vozilo. Pretresom na dvije lokacije koju koristi R.R. policijski službenici su pronašli i oduzeli bajonet i 35 komada puščane municije cal. 7,62 mm.

Pretresom lokacije koju koristi D.M. policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj sa 12 komada municije i jedan biber sprej. Protiv D.M. je podnijeta prijava zbog počinjenog prekršaja Zakona o oružju. Od ovog lica je radi provjere privremeno oduzeto vozilo marke „Audi A6“.

Policijski službenici su pretresom prostorija koje koristi Z.B. pronašli i oduzeli lovačku pušku, dva pištolja i manju količina biljne materije tamozelene boje za koju se sumnja da je marihuana. Protiv ovog lica je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.