Press: Kreditom od 45.540 evra Milova Vlada pomogla „komiti“ Draganu Samardžiću da se dočepa stana vrijednog 200.000!

7

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Dragan Samardžić vodi se kao vlasnik stana od 102 kvadrata u Tivtu, koji je vrijedan oko 200.000 evra.

To se može vidjeti u podacima Uprave za katastar i državnu imovinu Crne Gore.

Prema podacima portala PRESS, radi se o stanu koji je Samardžić kupio 2009. godine. Njegovi prihodi, kao dugogodišnjeg javnog funkcionera, nisu bili dovoljni za kupovinu stana te vrijednosti.

Tako je te 2009. godine morala da reaguje Vlada Crne Gore, na čelu sa tadašnjim premijerom Milom Đukanovićem.

Samardžić je dobio kredit od Vlade za kupovinu stana. Mediji su u februaru 2011. godine objavili da se radilo o kreditu od 200.000 evra.

Međutim, portal PRESS imao je uvid u imovinski karton bivšeg načelnika generalštaba Vojske Crne Gore, gdje je evidentirano da se zapravo nije radilo od kreditu od 200.000 evra, već od 45.540 evra, sa rokom otplate od 20 godina.

 

Imovinski karton Samardžića

On je obavezan da mjesečno do 2030. godine plaća ratu od oko 189 evra.

To znači da je Vlada Mila Đukanovića častila Samardžića oko 154.000 evra, koliko iznosi razlika u vrijednosti kupljenog stana.

 

(Press.me)

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  Černaja Gora, to je 😂😂😂😂😂😂genetsko smeće u totalu

 2. Skupina komentariše

  Crna goro crna li si. Kako te ološi jedni opustošiše i opljačkaše. Ima li kraja ovoj bagri. Dje je Draginja i Saša Zeković sad. Vide li ovu zemlju jadnu i opustšenu. Što sad ne ustanu

 3. Slavica Radusinovic komentariše

  Milo je svoje protivnike ekonomski i socijalno unistavao a svoje SlUGE nagradjivao. Mi protivnici Djukanoviceve politike smo zavisno na kojem smo radnom mjestu bili, egzistecijalno i na mnoge druge nacine PROGONJENI . Mi smo se protiv takve politike i borili i na jedvite jade sacuvali radna mjesta , posle niza pokusaja da nam se uzmu. Medjutim milan knezevic i maja vukicevic jednim PREVARNIM Zakonom o radu UCINISE ono sto je Milo godinama nama pokusavao ‘- ODUZE POSAO .OduZe nam pre vremena radno mjesyo i ostavi nas da godinu dana nemamo od cega da zivimo a Katnicu dadose Otpremninu preko 15 hiljada evra, DAKLE STO SU NAMA UZELI POKLONISE KATNICU . Nek citaoci procijene jel to SRAMAN GEST MAJE I MILANA prema svojim glasacima . Imali su 2 puta sansu da vrate Zakon O RADU na staro i nijesu htjeli ! PROSUDITE CITAOCI KO JE ZA SVOJE CLANOVE MACAHA A KO MAJKA ZA MILOVE PERJANICE !

 4. Buks komentariše

  I samardžić i đukanović,smeća najniže kategorije,koja znaju samo za dopstvenu g….u.Kako ste radili i pljačkali,tako vam bog pomogao.Ni manje ni više

 5. Slavica Radusinovic komentariše

  Sto ne objavite komentar?Istina koja se ignorise i potcjenjuje mora na vidjelo ? Milan i maja su oduzeli nesto sto smo casno sacuvali i NESNO nas oni POCERALI u penziju. Oni su dosli na vlast koju nijesu zahvaljujuci nama , DA bi protiv nas radili . E nece moci !!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Dekson komentariše

  Zato se on prepao crkvi pa se aktivirao na tviter prije neki dan da brani Montenegro. Hahahahaah.

 7. Miloš komentariše

  Koji ste vi jadni miševi!!! Napadati jednog čestitog oficira i iskrenog crnogorskog patriotu (ne ovog novokomponovanog) na ovakav beskrupulozan način, samo govori o svima vama. I autorima i paušalnim komentatorima… Stidite se guzice, kad obraza nemate!
  Više je Dragan Samardžić uradio za CG nego što ćete svi vi zajedno, u vašim mizernim jadnim životima, moći i da zamislite. Miševi, miševi, miševi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.