Predsjedništvo DF: Knežević ne ide dobrovoljno u zatvor

0

Na sjednici Predsjedništva Demokratskog fronta, snažno je potvrđeno ranije opredeljenje da se jedan od članova Predsjedništva ovog saveza i lider DNP – a Milan Knežević neće dobrovoljno odazvati na izdržavanje kazne.
Istovremeno, kako je saopšteno iz ovog saveza, Predsjedništvo je razradilo konkretne modalitete otpora koji će, kako navode, pružiti državnom teroru koji se već tri godine sprovodi nad ovim političkim savezom.
“Nakon održane sjednice Predsjedništva DF-a obavijestili smo zajedničkog opozicionog kandidata za predsjednika Crne Gore Mladena Bojanića o našim odlukama. Predsjednički kandidat je u razgovoru sa članovima Predsjedništva saopštio da on ima konkretan plan kako da pobijedi na narednim izborima, i da je uvjeren da uz podršku opozicije sigurno pobjeđuje na izborima 15. aprila, nezavisno od toga ko će biti režimski kandidat”, navode iz DF-a.
Mladen Bojanić je, kako ističu, iskazao lični stav da nije spreman da vodi kampanju i učestvuje na predsjedničkim izborima ukoliko bi ona bila opterećena bilo kakvim građanskim sukobima.
“Predsjedništvo DF-a je primilo k znanju lični stav Mladena Bojanića i narednih dana će upoznati javnost sa našom konačnom odlukom”, kazali su oni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.