Predsjednik opštine Kolašin primio delegaciju SOBNOR-a Crne Gore

0

Predsjednik Opštine Kolašin, Petko Bakić održao je sastanak sa delegacijom SOBNOR-a Crne Gore u sastavu: Radojica Radojević, predsjednik, Radmila Čagorovic,  sekretarka , Miodrag Miško Popović, koordinator OBNOR-a 1941-1945 za Kolašin i Djordjije Selić, sekretar OBNOR-a 1941-1945 Glavni Grad Podgorica. Sastanku je prisustvovao i p.predsjednik Opštine Kolašin Miodeag Miki Bulatović.

Pored brojnih tema koje su bile predmet razgovora, predsjednik opštine Kolašin Petko Bakić je iskazao poštovanje prema radu organizacije koja slijedi duboko ljudsko opredjeljenje za mir i slobodu. Predsjednik Bakić je izrazio zahvalnost organizaciji koja svojim djelovanjem  u promovisanju antifašizma , slobodarstva i ostalih tekovina NOR-a, je zavrijedila poštovanje  ne samo u Crnoj Gori već i u region.

Predsjednik SOBNOR-a Crne Gore Radojica Radojević je u ime SOBNOR-a Crne Gore i u svoje ime zaželio  predsjedniku Bakiću puno uspjeha u radu sa željom daljeg uspješnog razvoja ovog grada i zajedno sa saradnicima  informisao Predsjednika Bakića i p.predsjednika Bulatovića o radu SOBNOR-a i narednim zadacima. Nakon sastanka delegacija SOBNOR-a posjetila je Spomenik palim borcima u centru grada i Spomenik Veljka Vlahovića, narodnog heroja i poznatog revolucionara iz ovog kraja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.