Predali listu za Podgoricu: Ujedinjena ide sama na izbore

0

Ujedinjena Crna Gora je danas predala Izbornoj komisiji Glavnog grada neophodnu dokumentaciju za učešće na izborima zakazanim za 27. maj. Lista nosi naziv “Ujedinjena Crna Gora – Goran Danilović – Ozbiljni ljudi za ozbiljan grad”, saopšteno je iz ove partije.
“Prvi na listi UCG je Prim. dr Danilo Jokić, subspecijalista, dok za njim slijede: dr Vladimir Dobričanin, mr sci, hirurg; Branka Bešović, dipl. pravnik; Radomir Ivančević, dipl. pravnik; Savo Šofranac, advokat; mr Snježana Pavićević, politikolog i pravnik; mr Stojan Sjekloća, sociolog; dr Predrag Bajić, mr sci, digestivni hirurg; Željko Furtula, dipl. pravnik; Jelena Vlahović, profesor srpskog jezika i književnosti; dr Ognjen Novosel, mr sci, kardiolog; Branko Kovačević, dipl. ekonomista; mr Radoje Femić, saradnik na Univerzitetu; dr Olivera Vojvodić-Vlahović, sci. urgentne i porodične medicine…”, saopštili su iz Ujedinjene.
Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović je po predaji liste saopštio da svojom ponudom, stranka na čijem je čelu, pruža Podgorici iskrenu ponudu da grad mijenjamo na bolje.
Danilović je kazao da će kampanja biti afirmativna, bez viška riječi i da će UCG govoreći o svojim ljudima sa liste predstaviti “Ozbiljne ljude za ozbiljan grad”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.