Prava: Vojska zabranila obilježavanje godišnjice bombardovanja

0

Obavještavamo crnogorsku javnost da je Ministarstvo odbrane i ove godine prećutno zabranilo da skromno obilježimo godišnjicu stradanja prve žrtve NATO bombardovanja u Crnoj Gori, vojnika Saše Stajića, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Stajić je 1999. godine bio angažovan u danilovgradskoj kasarni, gdje su ga i pronašli NATO projektili.
Ovaj čin Ministarstva odbrane je sasvim sigurno došao iz glave ministra Predraga Boškovića, nekadašnjeg pripadnika paravojne formacije “Beli orlovi”.

Imajući u vidu da nas nisu udostojili ni odgovora na naš uredno i na vrijeme poslat dopis, ali imajući u vidu i da su pripadnici vojske Crne Gore potpuno potpali pod uticaj NATO vrijednosti, zaključujemo da se radi o teškoj sramoti što nam nisu dozvolili da stavimo cvijeće na mjesto stradanja njihovog pokojnog kolege.

Vodeći se logikom da bi upravo pripadnici vojske Crne Gore, umjesto što NATO vojnike dočekuju priganicama i medom, trebali svake godine da obilježe godišnjicu stradanja svojih kolega, ali i naše vojne mehanizacije, zaključujemo: Vojnik Saša Stajić, koji je poginuo prvog dana bombardovanja braneći našu zemlju, je heroj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.