Prava predstavila plan za Budvu i počela terensku kampanju

Prava predstavila plan za Budvu i počela terensku kampanju

Prava Crna Gora započela je terensku kampanju u Budvi, kao dio kampanje na teritoriji cijele države. Kampanju u Budvi Prava je započela razgovorima sa građanima gdje je predstavljen plan za Budvu. Osim članova odbora Prave na čelu sa Aleksandrom Franetom, u Budvi je bio i predsjednik Marko Milačić.

U razgovoru sa Budvanima predsjednik Prave Marko Milačić je istakao da će Prava Crna Gora kao i do sad biti sa ljudima na terenu, baviti se konkretnim pitanjima, te da ga ne interesuje salonska politika, kao ni svadje u opoziciji. Naglasio je da Prava Crna Gora neće čekati izbore da bi razgovarali sa gradjanima, nego da će svakodnevno biti sa narodom i baviti se rešavanjem konkretnih problema.

Predsjednik odbora Prave u Budvi Aleksandar Franeta kazao da će Prava Budva svakodnevno biti na terenu, gdje će Budvanima detaljno predstaviti plan Prave Crne Gore za Budvu, kao i to da je Prava Crna Gora nezaobilazan faktor u toj opštini.

„Svakodnevno ćemo biti na terenu gdje ćemo građanima Budve detaljno prezentovati naš plan i svim silama raditi na tome da se realizuje. Razgovaraćemo sa građanima o njihovim problemima i načinima na koje ih možemo zajednički riješiti i u tom smislu građanima Budve na raspolaganju je i besplatna pravna pomoć.

Prava Budva kao svoje prioritete zacrtala je između ostalog očuvanje ostrva Sveti Nikola, zaštitu starog grada, očuvanje zelenih površina u gradu, vraćanje Citadele u naležnost opštinskih institucija, snažan rad na oživljavanju seoskog područja, podsticanje zapošljavanja osjetljivih grupa građana, rešavanje problema vezova za barke i lokacije za prodaju ribe, vraćanje zgrade Jugoslovenskog riječnog brodarstva u nadležnost opštinskih institucija, rekonstrukciju i privođenje namjeni gradskog plivališta „Pizane“, kao i druge ciljeve od najvećeg značaja za Budvane“, kazao je Franeta.

Related posts

1 Comment

  1. MladaBosna

    Samo naprijed treba srusiti DPS i uspostaviti istorijsku tradicionalnu CG.
    Smrt Fasizmu NATO-montenegro.

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *