Prava predala listu u Podgorici: DPS nam je jedini neprijatelj

0

Prava Crna Gora predala je danas listu za izbore u Podgorici na čijem je čelu Vladislav Dajković.
Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da su odlučili da samostalno izađu na izbore u Podgorici i Baru u gradovima u kojima su prema glasovima sa predsjedničkih izbora prešli cenzus i osvojili solidan rezultat.
Milačić je rekao da je u Podgorici smo za samo par mjeseci rada partija osvojila skoro četiri hiljade glasova što je rezultat koji ohrabruje i koji loklalnim izborima planiraju značajno da uvećaju i budu činioci buduće vlasti.
On je naveo da je Prava odlučila da samostalno izađe na izbore jer ne žele da budu dio zaraćenih opozicionih strana, “dio ovog nezrelog rata u okviru opozicije”.
“To je na štetu cjelokupne opozicije, to nije pametno za proces demokratizacije i zato ne želimo da budemo dio toga. Stvaramo čistu političku ponudu, ponudu koja će biti konstruktivan partner u opozicionom djelovanju, ali sigurno neće prihvatiti ovakvu opozicionu neozbiljnost”, rekao je Milačić.
On je pozvao opozicione kolege da prestanu sa međusobnim napadanjima i da se skupa, iako u više kolona, fokusiraju na one koji su nam jedini politički neprijatelj, a to je DPS.
“Treći razlog zašto idemo samostalno jeste taj što stvaramo ozbiljnu političku snagu i to ćemo raditi u godinama pred nama, i ne želimo da se sakrivamo iza koalicija, naročito ne neprincipijelnih”, kazao je Milačić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.