Prava Crna Gora: Roćen nedostojan funkcije, da podnese ostavku

0

Snimci telefonskih razgovora Milana Roćena, aktuelnog savjetnika predsjednika Crne Gore, koji poslednjih dana cure u javnost, po ko zna koji put pokazuju svu osionost, bahatost i drskost vlasti Mila Đukanovića, kazali su iz Prave Crne Gore.

“Afera Milana Roćena, savjetnika Mila Đukanovića, je samo nastavak afere Đukanovićevog drugog savjetnika, Miga Stijepovića. U oba slučaja, kao što vidimo, predsjednik Crne Gore se ne oglašava, već naprotiv: svojim ćutanjem faktički i odobrava, pa i stoji, iza ponašanja njegovih ličnih savjetnika, koje, napominjemo, finansiraju svi građani Crne Gore.

Prava Crna Gora gaji izuzetno kritički stav prema uredništvu RTCG, ali ipak smatramo da su riječi gospodina Roćena, u kojima poredi tadašnje urednišvo sa “bagrom” i “govedima” nedopustive i skandalozne. S tim u vezi, ako gospodin Roćen ima makar zeru časti, obraza i ljudskosti, morao bi da podnese ostavku na sve funkcije koje obnaša, jer su građani Crne Gore imali priliku da lično iz njegovih usta čuju i shvate da je nedostojan obavljanja bilo koje javne funkcije, pa čak i onih u MZ Rasovo, koje spominje.

Najzad, pozivamo i RTCG da prekine zavjet ćutanja kada su u pitanju kritike koje dolaze sa vladajućih adresa, uz napomenu da nam je, ipak, žao što će, po svemu sudeći, morati da oćute ovaj brutalan napad i javno poniženje koje je izrekao dugogodišnji savjetnik predsjednika Đukanovića. Ukoliko uredništvo RTCG na kraju zaista i ostane nijemo na sve što je izrečeno od strane Milana Roćena, nećemo reći da su i zaslužili sve narečeno, ali hoćemo istaći da su i oni, podjednako kao i Milan Roćen – nedostojni funkcije koju obavljaju, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.