Pozivi na bojkot škola, iako su dojave o bombama bile lažne: Ko nastavlja da širi paniku u Crnoj Gori?

2

U toku jučerašnjeg dana na adresu glavnog grada kao i drugih institucija stigao je mejl prijeteće sadržine koji je unio nemir i uzdrmao škole širom Crne Gore.

Nepoznata osoba dojavila je da je postavljena bomba u Osnovnoj školi “Marko Miljanov” u Bijelom Polju, pa su se mnogi roditelji uplašili za bezbjednost svoje djece. U cilju predostrožnosti, tri podgoričke škole su zvale roditelje da preuzmu djecu i vode kući dok se situacija ne riješi.

Portal Antena M objavio je „apel“ da se djeca ne šalju u škole.

„Ne na đecu bombama! Bojkot svih škola počev od ponedjeljka 4. aprila do daljega. Od ponedjeljka đeca kućama, a roditelji ispred MUP-a u svim gradovima, BOJKOT“, navodi se u tekstu koji je objavljen sinoć na ovom portalu.

Postavlja se pitanje ko smije da poziva na bojkot škola i time širi paniku među roditeljima? Jučerašnja dojava o bombi u bjelopoljskoj školi je bila lažna. Nakon pregleda Osnovne škole „Marko Miljanov” u Bijelom Polju, specijalni policijski tim nije pronašao bombu. Nakon što je utvrđeno da je dojava o bombi u OŠ „Marko Miljanov“ lažna, policija je povukla ljude koji su obezbjeđivali školu, a to su uradile i ostale službe. Nakon jučerašnjeg događaja, roditelji su u strahu za svoju djecu i iako je zabrinutost za sigurnost djece opravdana, ko smije da širi paniku i poziva na bojkot škola?

Ovim je evidentno da roditelji ne iskazuju povjerenje u bezbjednosni sektor koji je tu da upravo sve nas sačuva od ovakvih terorističkih akata. Međutim, ovakvi pozivi na bojkot škola samo doprinosi širenju panike među građanima Crne Gore i ne predstavljaju zadovoljavajući metod rješenja ovakvog problema.

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    ŠTO DA NE POZIVAJU KAD IM GAMAD LOKETA PO SVIJETU NA ZAPADNE STIPENDIJE. DOK OVDJE ZADNJI OLOŠ VODI DRŽAVU, SMEĆE SVAKO IDE KOD RANKE NA DOGOVOR. NIJE TO LOŠE, CRNOGULJE VIŠE KAO DRŽAVE NEMA!!!!!!!!!

  2. Ivi komentariše

    A SRPSKU POLITIKU I MEDIJE VODE POSLEDNJI SKOTOVI. I TO BI JOŠ BILO SVE DOBRO DA SE POPOVIMA NIJE RAZCVETAVA GUZICA SA ONIM JADOM KOJI JE, ZAVRŠIO U 42 ALI JE SVAKE IZBORE PRISUTAN DA PODRŽI BORIS OVU KEPECAD. ZABOLJE NAS Q😂😂😂😂😂😂😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.