Pozadina pokušaja likvidacije finansijera opozicije: Atentat na Davidovića je vađenje trna iz oka Mila Đukanovića!

1

Biznismen Miodrag Daka Davidović je već duže od jedne decenije „trn u oku“ Milu Đukanoviću predsjedniku Crne Gore, ali i njegovim raznim saborcima iz kriminalnog miljea ili kriminalizovane službe bezbjednosti i policije. Gdje su se Đukanović i Davidović mimoišli u stavovima teško je reći. Možda crnogorskom predsjedniku ne odgovara jaka srpska opozicija u Crnoj Gori, koja prijeti da postane vlast? Da li je to razlog za atentat na Davidovića, ili samo potez očajnika koji polako gube konce u svojoj državi? Ili im smetaju mošti svetaca u manastirima koje je Davidović obnovio i vaskrsao?

Podsjetimo, na Davidovića, koji je sjedio u društvu vladike Joanikiuja, u utorak veče, u Beogradu, nepoznati napadač pucao je iz snajpera. U krugovima Davidovićevih prijatelja se danas sa pijeteteom govori da je Joanikijeva aura skrenula metak, zbog čega je Davidović ostao živ.

Taj štit, a koji sigurno snajperista nije vidio, Davidović je zaslužio dugotrajnom borbom za očuvanje svetanja SPC-a u Crnoj Gori, kao i borbom za očuvanje pravoslavlja u našoj državi.

Ko je Davidović da zaslužuje takvu pažnju crnogorskog režima, da li problem predstavlja to što je finansijer opozicije i protivnik aktuelnog režima, borac za promjene u Crnoj Gpori ili je problem što Davidović već neko vrijeme najavljuje svoj povratak u Crnu Goru. Ličnost kao što je Davidović sigurno danas može parirati Đukanoviću, a ako i nemože da mu parira, sigurno mu predstavlja „trn u oku“.

Sigurno je da je Davidović danas škakljiva tema za Đukanovića i njegovu kriminalnu armadu, a zbog dugogodišnje prakse crnogorskog kriminalnog miljea da za potrebe države Crne Gore u inostranstvu (Srbiji), vrši razna krivična djela, među kojima su i atentati, ne isključuje se mogućnost da je crnogorski režim pokušao da izveze još jednu krizu, jer drugo i ne izvoze, ali i da atentatom izvadi trn iz oka svoga „prešjednika“

1 Comment
  1. Los Angeles Vasojevici komentariše

    Djukanovic naredio ubistvo Davidovica,zasta ce biti i sam nagradjen po sistemu ko se maca lati.. Ameri ce ga ispostovati kao Gadafija very very soon! Poslednji Komunisticki Diktator u Slobodnoj Evropi je vec politicki pokojnik. Dps-ovce ga masovno izdaju!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.