Povodom nacionalnog praznika: Zastava Srbije za svako srpsko dijete koje se danas rodi u Crnoj Gori i svijetu!

0
Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“ će pokloniti svim bebama u Srbiji, regionu i dijaspori koje su danas rođene (15.septembra) po zastavu Republike Srbije.

 

Svim Porodilištima u Republici Srbiji i Republici Srpskoj zastave će biti dostavljene neposredno, kazao je za „Barski portal“ Branko Antić iz ove organizacije.

Danas je Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a simbolično je ustanovljeno da se ovaj dan proslavlja na dan obilježavanja proboja Solunskog fronta.

Antić pojašnjava da za sve druge bebe rođene 15. septembra 2022. u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i bilo gdje u dijaspori koje su po rođenju Srbi, njihovi roditelji se mogu obratiti „SRPSKOJ SOLIDARNOSTI“ putem društvenih mreža ili putem mejla sa dokazima o rođenju i biće im dostavljena zastava Republike Srbije.

Antić ističe veliku zahvalnost, kako jer rekao, „velikom bratu koji je želio da ostane anoniman, i njegovoj društveno odgovornoj kompaniji koja je obezbijedila zastave, za još jedan od naših nacionalnih projekata koju SRPSKA SOLIDANROST sprovodi“.

– Nadamo se da ćemo uspjeti u budućnosti da obezbijedimo za svako rođeno dijete svakog dana u godini zastavu svoje otadžbine, koju će sa ponosom čuvati i isticati.  Svi ljudi dobre volje i društveno odgovorne kompanije mogu se priključiti ovom nacionalnom projektu donacijom novčanih sredstava ili novih zastava Republike Srbije – poručio je Antić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.