Potvrđeno: Primorac nakon 14 godina u Ligi šampiona

0

Sastanku u toku fajnal-fora Lige šampiona na Malti, a na poziv European Aquatics, prisustvovali su predsjednik VPK Primorac i potpredsjednik VPS Crne Gore Siniša Kovačević, predsjednik Skupštine VPSCG Mirza Krcić i predsjednik Stručnog savjeta VPSCG Dragan Samardžić.

Na sastanku su bili predstavnici vaterpolo klubova učesnika evropskih takmičenja u sezoni 2024/25 kao i nacionalnih saveza. Ključne teme sastanka na Malti bile su kalendar takmičenja za narednu sezonu, propozicije pojedinih takmičenja, veća medijska zastupljenost vaterpolo sporta u Evropi, veća prisutnost i aktivnost na društvenim mrežama.

Kako je VPK Primorac učesnik Lige šampiona nakon 14 godina, predsjednik kluba i potpredsjednik VPSCG Siniša Kovačević nam je kazao da je poseban osvrt stavljen na poboljšanje organizacije takmičenja za narednu sezonu.

,,U klubu aktivno radimo na unapređenju pojedinih segmenata o čemu će javnost uskoro biti obaviješena“, istakao je Kovačević.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.